آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه
- مواد اولیه :
رنگ خوراکی یا زعفران یا کاکائو یا قهوه به مقدار دلخواه
تخم مرغ يك عدد
وانیل یک هشتم قاشق چايخوري
پودر قندنصف لیوان
کره۱۰۰ گرم
آرد سفید (الک شده)۲ لیوان
- طرز تهیه:
ابتدا کره و پودر قند را با هم به خوبی مخلوط میکنیم تا زمانی که حجمش دو برابر شده و کرم رنگ شود.
حال وانیل و تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم و به مخلوط کره و پودر قند اضافه و خوب هم میزنید.
آرد الک شده را کم کم اضافه میکنیم و با نوک انگشتان مخلوط میکنیم آرد را تا جایی اضافه میکنیم که خمیر چسبندگیش را از دست ندهد و نسبتا چسبندگی داشته باشد چون در غیر اینصورت گلبرگها بهم نمیچسبد.
حال زمان اضافه کردن رنگ خوراکی یا رنگ طبیعی میباشد(رنگ به دلخواه).البته ابتدا خمیر را به هر تعداد رنگی که دوست دارید در آورید جدا کنید و در ظرف جداگانه هر کدام خمیر را رنگ کنید یعنی دو یا سه قطره رنگ اضافه و با نوک انگشتان ورز دهید تا خمیر رنگی شود.
ما در اینجا از رنگ خوراکی استفاده کردیم ولی برای مزه بهتر از زغفران و قهوه استفاده کنید بهتر میشود.
حواستان باشد خمیر نباید زیاد ورز داده شود فقط با نوک انگشتان ورز بدهید.
حال خمیرها را مانند شکل به گلولههای کوچک تقسیم کنید.
و سپس مثل گل به هم وصل میکنیم (البته به شکل مختلف هم میتوانید در آورید ولی گل برای مخصوصا عید بهتر است)
حال داخل سینی فر کاغذ روغنی میگذاریم و شیرینیها را میچینیم فقط حواستون باشه هر کدام از گلها با هم فاصله داشته باشند چون پف میکند و ممکن است گلها به هم بچسبند.
حال سینی را داخل فری که با درجه ۱۷۵ سانتیگراد قبلا گرم شده به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بگذارید فقط حواستان باشد زیر کار تغییر رنگ داد کافی است و فر را خاموش کرده بگذارید تا شیرینی سرد شود بعد از کاغذ روغنی جدا کنید.
شیرینی پاپاتیا شما آماده هست بفرمایید نوش جان