همشهری آنلاین: اسیدهای چرب پلی اشباع نشده اُمگا-۶ می‌تواند منجر به بروز رفتار تنبلی، بخصوص در زنان، شده و همچنین در بروز دیابت نقش دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، یافته‌های محققان دانشگاه بریتیش کلمبیا کانادا نشان می‌دهد مصرف بیشتر دانه‌ها و مغزی‌جات غنی از اُمگا-۶ و روغن‌های گیاهی نظیر روغن سویا به شکل قابل توجهی موجب افزایش رفتار بی‌تحرک در دختران نوجوان می‌شود.

سانجی گوش، عضو تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «مطالعه ما نشان می‌دهد وجود اسیدهای چرب امگا-۶ در رژیم غذایی ارتباط قوی‌ای با سبک زندگی بی‌تحرک در دختران نوجوان و ارتباط ضعیفی با دیابت در بین زنان بزرگسال دارد.»

در این مطالعه، داده‌های بدست آمده از ۲۱ کشور در اروپا که عمدتا مربوط به دختران نوجوان و میزان گلوکز خون زنان بزرگسال بود بررسی شد.

آنها دریافتند ارتباط قابل توجهی در نوع رفتار بی‌تحرک دختران ۱۱ ساله و امگا-۶ در رژیم غذایی‌شان وجود دارد.