به گزارش ایرنا، این در شرایطی است که شناخت بیماری سرطان برای بسیاری از پزشکان در سراسر جهان هنوز یک معما محسوب میشود.
تارنمای «چاینا ارگ» چین، با انتشار این خبر گزارش کرده است که ظاهرا جواب سئوالات پزشکان دنیا در زمینه شناسایی زود هنگام بیماری سرطان نزد دانشمندان چینی است.
مسئولان دانشکده علوم حیات دانشگاه مشهور «چینگ هوا» در شهر پکن پایتخت چین میگویند که این موضوع را با ساخت یک دستگاه حل کرده اند.
بنا بر این گزارش، این دانشگاه اعلام کرده تیم تحقیقاتی اش توانسته است کیتی را بسازد که با چکیده شدن یک قطره خون روی آن انواع بیماری سرطان را تشخیص خواهد داد.
دستگاه کیت و خونگیر «پروتئین اچ اس پی 90» این دانشگاه زمانی که قطره خونی را دریافت میکند بیدرنگ میتواند تشخیص نوع بیماری را آغاز کند.
تومورهای سرطانی اصولا زمانی که در شکل اولیه قرار دارند در سراسر دنیا قابل معالجه هستند اما وقتی بزرگتر شدند و رشد کردند کار درمان بسیار سخت خواهد شد.
با این وصف به دلیل آنکه سرطان در مراحل اولیه علائم خاصی ندارد شناسایی اش بسیار سخت است اما وقتی در بیمار ریشه کرد میتوان آن را شناخت و برای همین درمان در آن زمان دیگر دیر شده است.
«اچ اس پی» در واقع یک نوع پروتئین در بدن است که به دلیل داشتن تحرک، پروتئین شوک دهنده نیز نامیده می شود و این کیت میتواند از روی آن به نوع تومورهای سرطانی در زمان اولیه رشد پی ببرد.
کیت ساخت دانشمندان کشور چین که میتواند به شناخت سریع بیماری سرطان کمک کند ظاهرا روی بیماران آزمایش شده و به زودی وارد بازار چین و اروپا خواهد شد.
در دنیا نزدیک به 90 میلیون نفر به انواع سرطان مبتلا هستند و هر سال 14 میلیون نفر بر شمار آنها افزوده میشود و بیش از هشت میلیون و 800 نفر هم سالانه بر اثر سرطان جان میبازند.
در سال 2015 میلادی در چین اعلام شد که چهار میلیون و 290 هزار نفر سرطان دارند که از میان آنها 2 میلیون و 800 هزار نفر همان سال جان باختند.