به گزارش مهر، بلع سالمونلا موجب بیماری میشود و این باکتری مسموم کننده غذا در تخم مرغ خام، مرغ پخته نشده، گوشت گاو، گوشت خوک، گوجه فرنگی، کلم و کره بادام زمینی قابل یافت است. به گفته محققان، مسمومیت ناشی از این باکتری حدود ۴ تا ۷ روز بطول انجامیده و اکثر افراد بدون درمان آنتیبیوتیکی بهبود مییابند.
محققان در دانشگاه کرنل نیویورک، چندین رشته سالمونلا را در داخل سلولهای انسانی که در لابراتوار رشد یافته بودند، بررسی کردند.
یافتهها نشان داد رشتههای باکتری با یک سم خاص موسوم به S-CDT به DNA آسیب میرسانند.
به گفته محققان، DNA آسیب دیده فرد به دلیل سالمونلا میتواند پیامدهای بلندمدتی برای سلامت داشته باشد.