پیرحسین کولیوند در گفتوگو با ایرنا افزود: یکی از اولویتهای مهم سازمان اورژانس کشور در سال 96، حذف تمام پایگاههای کانکسی اورژانس است و حتما این کار امسال انجام میشود.
وی ادامه داد: تفاهمنامههای ساخت پایگاههای ثابت اورژانس پیش بیمارستانی اعم از پایگاههای شهری و جادهای با دانشگاههای علوم پزشکی امضا شده است و قرار است 50 درصد هزینه ساخت پایگاههای ثابت اورژانس را دانشگاهها و 50 درصد را اورژانس کشور بپردازد. البته انتظار داریم شهرداریها نیز برای ساخت این پایگاهها و به خصوص تامین زمین آن کمک کنند.
کولیوند گفت: انتظار ما از شهرداریها این است که نیاز مردم به خدمات درمانی را در مبلمان شهری ببینند و زمین و امکانات لازم را برای ایجاد پایگاههای اورژانس تامین کنند و سازمان اورژانس کشور فقط نیروی انسانی را تامین و خدمات تخصصی را ارائه کند.
وی افزود: پیشنهاد ما این است که در کنار هر ایستگاه آتش نشانی و هر ایستگاه مترو یک پایگاه اورژانس 115 هم وجود داشته باشد تا در صورت نیاز مردم به خدمات فوریتهای پزشکی، نیروهای اورژانس در کمترین زمان ممکن خدمات لازم را به مردم و یبماران ارائه کنند.
وی گفت: علاوه بر اینکه حدود 30درصد پایگاههای اورژانس کشور در کانکس است و ساختمان ندارند، حدود 300 پایگاه اورژانس نیز از برنامه پنجساله پنجم عقب هستیم که علاوه بر کمبود منابع مالی، کمبود نیروی انسانی نیز در این زمینه موثر بوده است.
کولیوند افزود: مرکز اورژانس کشور امسال بر اساس قانون برنامه ششم، به سازمان اورژانس کشور تبدیل میشود و با اختیارات و منابع بیشتری که در اختیار خواهد داشت،حتما برای جبران این مشکلات اقدام میکند.