به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۱ درصد کاهش یافت و به ۱۲۹۱.۶۶ دلار رسید.
بهای معاملات این بازار روز سهشنبه ۱.۱ درصد افزایش یافته و به ۱۲۹۵.۹۷ دلار صعود کرده بود که بالاترین قیمت در هفت ماه گذشته بود.
در بازار نیویورک، هر اونس طلا برای تحویل در اوت ۰.۳ درصد کاهش یافت و به ۱۲۹۴.۲ دلار رسید. بهای معاملات طلا روز سهشنبه با ۱۴.۸۰ دلار یا ۱.۲ درصد افزایش، در ۱۲۹۷.۵۰ دلار بسته شده بود.
بر اساس گزارش رویترز، انتخابات ملی انگلیس، نشست سیاست پولی بانک مرکزی اروپا و اظهارات جیمز کومی، رییس سابق اف بی آی، در برابر کمیته سنا روز پنجشنبه برگزار خواهد شد. این رویدادها همگی پتانسیل تقویت جذابیت سرمایهگذاری در طلا را دارند که در شرایط ابهام سیاسی و مالی به دارایی جایگزین تبدیل میشود.
به گفته جفری هالی، تحلیلگر ارشد بازار در شرکت OANDA، مجموعهای از نگرانیهای ژئوپلتیکی شامل انتخابات انگلیس، ضعیف شدن دلار آمریکا و کاهش اعتماد وال استریت به تحقق وعدههای اقتصادی دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا، از قیمت طلا حمایت خواهد کرد و با توجه به ابهاماتی که تا پایان هفته وجود دارد به نظر میرسد دلیلی وجود ندارد که طلا به قیمت بالاتری صعود نکند.
اما بارناباس گان، تحلیلگر بانک OCBC در سنگاپور انتظار دارد به محض اینکه عوامل پشتیبانیکننده از قیمت طلا ناپدید شوند، این فلز ارزشمند درخشش خود را از دست دهد.
وی اظهار کرد که احتمال افزایش نرخهای بهره آمریکا در اواسط ماه جاری از دلار پشتیبانی خواهد کرد و طلا را به سطح پایینتری خواهد رساند.
نرخهای بهره بالاتر قیمت طلا را که سوددهی ندارد تحت فشار قرار داده و به جذابیت سرمایهگذاری در این فلز ارزشمند لطمه میزند.
ذخایر "اس پی دی آر گلد تراست" که بزرگترین صندوق سرمایهگذاری تحت حمایت طلا در جهان است، روز سهشنبه ۰.۴۹ درصد افزایش یافت و به ۸۵۵.۱۶ تن رسید.
شاخص دلار آمریکا در معاملات چهارشنبه در برابر سبدی از ارزهای بزرگ ثابت ماند اما نزدیک به پایینترین رکورد هفت ماه گذشته قرار دارد.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری ۰.۱ درصد افزایش یافت و به ۱۷.۶۸ دلار رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد کاهش، در ۹۵۴.۴۰ دلار ایستاد و هر اونس پالادیوم برای تحویل فوری با ۰.۱ درصد افزایش ۸۵۴.۳۰ دلار معامله شد.