همشهری آنلاین: طلا در معاملات سه‌شنبه ۳۰ خردادماه بازار جهانی یک روز پس از اینکه به پایین‌ترین قیمت در پنج هفته گذشته نزول کرد تحت تاثیر ابهامات سیاسی مورد حمایت قرار گرفت و اندکی افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۲ درصد رشد کرد و به ۱۲۴۴.۷۶ دلار رسید.

بهای معاملات این بازار ابتدا به رکورد پایین ۱۲۴۲.۶۱ دلار عقب‌نشینی کرده بود.

در بازار نیویورک، هر اونس طلا برای تحویل در اوت تقریبا ثابت بود و در ۱۲۴۶.۶۰ دلار ایستاد. بهای معاملات این بازار روز گذشته ۹.۸۰ دلار یا ۰.۸ درصد کاهش یافت و در ۱۲۴۶.۷۰ دلار بسته شد.

بر اساس گزارش رویترز، طلا اواخر هفته گذشته پس از اینکه بانک مرکزی آمریکا افزایش نرخ‌های بهره را تصویب کرد و از افزایش بیشتر نرخ‌های بهره در سال میلادی جاری خبر داد، با کاهش قیمت روبرو شد. ویلیام دادلی، رییس بانک فدرال نیویورک روز گذشته اظهار کرد: آمار اقتصادی ضعیفی که اخیرا منتشر شده‌اند بعید است مانع تصمیم بانک مرکزی آمریکا برای ادامه‌ افزایش نرخ‌های بهره شود.

در این بین، چارلز ایوانز رییس بانک فدرال شیکاگو اظهار کرد: ممکن است بهتر باشد که بانک مرکزی آمریکا برای تصمیم‌گیری در زمینه افزایش مجدد نرخ‌های بهره تا پایان سال صبر کند و پس از آن برای افزایش نرخ‌ها و کاهش ترازنامه عظیم خود به صورت تدریجی عمل کند.

نرخ‌های بهره بالاتر از ارزش دلار پشتیبانی می‌کند و با افزایش هزینه نگهداری طلا که سوددهی ندارد، قیمت فلز ارزشمند را تحت فشار قرار می‌دهد.

به گفته مارک تو مدیر تحقیقات در گروه مالی وینگ فانگ هنگ کنگ، ریسک‌گریزی به دلیل نگرانی‌هایی پیرامون پیامدهای خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، نگرانی‌ها نسبت به توانایی دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا برای اجرای اصلاحات مالی، نتایج انتخابات در اروپا و تنش‌ دیپلماتیک در خاورمیانه تا حدودی از طلا حمایت کرده است.

طلا در شرایط ابهام سیاسی و مالی به عنوان سرمایه‌‌گذاری جایگزین استفاده می‌شود.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس پالادیوم برای تحویل فوری با ۰.۳ درصد افزایش، به ۸۶۲.۵۳ دلار رسید و هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۱ درصد کاهش ۹۲۱.۴۰ دلار معامله شد. هر اونس نقره برای تحویل فوری ۰.۷ درصد رشد کرد و به ۱۶.۵۶ دلار رسید.

بهای معاملات این فلز روز دوشنبه به ۱۶.۴۴ دلار نزول کرده بود و پایین‌ترین قیمت در حدود یک ماه اخیر بود.

کد خبر 373772

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار اقتصاد‌ جهان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha