به گزارش فاکس نیوز روغن نارگیل اخیراً بهطور گستردهای بهعنوان یک ابرغذا مورد توجه قرار گرفته است، به همراه سایر روغنها بهوسیله افرادی که از رژیم غذایی «پالئو» برای کاهش وزن پیروی میکنند، مصرف میشود. یک گزارش جدید انجمن قلب آمریکا حاکی از آن است که بر مبنای بازبینی دادههای هفت کارآزمایی بالینی درباره چربیهای اشباعشده است، میگوید روغن نارگیل با توجه به میزان بالای چربیهای اشباعشده در آن میزان کلسترول بد یا LDL در خون را که زمینهساز بیماری قلبی است، بالا میبرد.
۸۲ درصد چربیهای موجود در روغن نارگیل چربیهای اشباعشده هستند که بیشتر از میزان این چربیها در کره (۶۳ درصد) و چربی گوشت گاو (۵۰ درصد) است.
انجمن قلب آمریکا توصیه میکند در افرادی که نیاز به پایین آوردن کلسترول خونشان دارند، بیش از ۶ درصد کل کالریهای مصرفی روزانهشان را از چربیهای اشباعشده تأمین نکنند.
افراد میتوانند روغن نارگیل را با روغنهای گیاهی دیگر مانند روغن زیتون جایگزین کنند.
البته استفاده خارجی از روغن نارگیل سودمند است و این روغن ماده بسیار خوبی برای مرطوب کردن پوست و حالت داده به موها است.