تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۶

آشپزی > ترجمه‌ی مهرزاد مهاجر: نان پیتا یکی از محبوب‌ترین نان‌ها در مدیترانه، خاورمیانه و شمال آفریقا است که گفته می‌شود تاریخی چندهزارساله دارد.

با اين نان، غذاها و لقمه‌هاي بسيار متنوعي درست مي‌شود و چندسالي است كه شركت‌هاي صنعتي توليد نان در ايران اين نان خوش‌مزه و مقوي را نيز به سبد غذايي ايراني‌ها اضافه كرده‌اند.

با نان پيتا مي‌شود غذاها، لقمه‌ها و حتي پيتزاهاي متنوعي درست كرد، اما امروز مي‌خواهيم با هم يك لقمه‌ي ساده اما خوش‌مزه را امتحان كنيم.

1. در ابتدا بايد يك نان پيتاي پف‌كرده را با چاقو نصف كنيم. ما در اين لقمه‌ي پيتا مي‌خواهيم داخل يا شكم نان پيتا را پر كنيم. اگر نان پيتا نداريد عيبي ندارد. مي‌توانيد از نان تافتون يا لواش خودمان هم استفاده كنيد و آن را لقمه‌پيچ كنيد. فقط كمي مزه‌ي لقمه عوض مي‌شود.

2. داخل نان‌هاي پيتا را با كمي سس مايونز چرب كنيد.

3. يك خيار شسته‌شده را پوست بگيريد و خلالي خرد كنيد. البته اگر دوست داريد مي‌توانيد خيار را رنده كنيد.

4. چند برگ كاهوي فرانسوي را ضدعفوني كنيد و بشوييد. چند عدد هم گوجه‌فرنگي گيلاسي را بشوييد و هركدام را دونيم كنيد.

5. حالا چند برگه كالباس آماده كنيد. فرقي كه نمي‌كند چه نوع كالباسي باشد. هرنوع و طعمي كه دوست داريد!

6. در آخر چند ورق پنير چدار را هم نصف كنيد و حالا همه‌ي مواد آماده‌شده را در داخل نان قرار دهيد. اين هم لقمه‌ي پيتا!

 

فوت آخر!

اگر دوست داريد مي‌توانيد به‌جاي سس مايونز از سس خردل استفاده كنيد.

 

نوش جان!