به گزارش ایرنا، امیر سرلشکر ستاد سید عبدالرحیم موسوی روز دوشنبه در همایش مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران این مطلب را بیان کرد.
وی توضیح داد: مهارتآموزی در ارتش از سال ٧١ آغاز شده و از سال ٨٥ و زمانی که آموزش های فنی و حرفه ای را گسترش و به سربازان وظیفه مدرک دادیم هر سال ٤٥ تفاهم نامه بین ارتش و سازمان فنی حرفه ای منعقد میشود که تا کنون به ٤٤٢ مورد رسیده و خیلی از آنها نیز عملیاتی شده است.
فرمانده کل ارتش ادامه داد: چند سالی است ما در ارتش انتظارتمان را از یک سرباز، کف انتظارات قرار دادیم اما برای خدمات به او سقف توان را در نظر گرفتیم.
سرلشکر موسوی اظهار کرد: وظیفه اصلی ما این است که از سربازان جوان، یک مرد خوب برای تشکیل خانواده، یک شهروند خوب برای آینده جامعه و یک سرباز مادام العمر برای انقلاب اسلامی تربیت کنیم.
وی تصریح کرد: همه ما باید دست به دست هم دهیم تا چهره سربازی در کشور مجددا ترسیم شده و تقدس به آن برگردد که تقویت فرهنگ ارزشمند بودن خدمت سربازی موضوع مهمی است که رسانهها و افراد دارای تریبون باید اینکار را انجام دهند.
افزایش معنویت و ایجاد نشاط در سربازان نسبت به انجام خدمت مقدس سربازی، ایجاد جذابیت نسبت به سربازی در دیدگاه جامعه، خانواده و فرماندهان به عنوان یک امر مقدس و ملی و افزایش بهره وری دوران سربازی با انجام آموزش های مهارتی مناسب برای آماده سازی جوانان برای ورود به بازار کار و امکان اشتغال مولد از اهداف برگزاری همایش یکروزه مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران عنوان شده است.
همچنین ایجاد توازن در قوانین، جذب و بکارگیری، آموزش ها و جایگاه سازمانی سربازان، متناسب با نیاز کشور، سطح تحصیلات و تخصص سربازان و ایجاد هم افزا و یکپارچگی میان نهادهای اثر گذار لشکری و کشوری در امر سربازی از دیگر اهداف برگزاری این همایش است.
در این همایش سربازی رییس ستاد کل نیروهای مسلح، فرماندهان کل ارتش و سپاه، فرمانده ناجا، وزیر دفاع، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و فرمانده قرارگاه مهارت آموزی سربازان وظیفه حضور دارند.
در این همایش مدعوین درباره الزامات و اهمیت توجه به مهارت آموزی سربازان وظیفه از دیدگاه مقام معظم رهبری و امنیت ملی، جایگاه سرباز و اهمیت مهارت آموزی، الزامات مهارت آموزی و اشتغال جوانان، نقش سربازان و توجه به مهارت آموزی در امنیت مرزهای کشور، جایگاه سربازی در نیروهای سپاه و مشوقهای ایجاد انگیزه به خدمت و جایگاه فعلی سربازان وظیفه، دیدگاه ها نقاط ضعف و قوت سخن می گویند.