به گزارش روابط عمومی ستاد ارتش، امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان این مطلب را در مراسم تجلیل از برگزیدگان حوزه فناوری اطلاعات ارتش که با حضور جمعی از برگزیدگان حوزه ارتباطات، مخابرات و فناوری اطلاعات ارتش جمهوری اسلامی ایران، فرماندهان، مسئولان و دست اندرکاران حوزه فناوری اطلاعات ارتش برگزار شد، عنوان کرد.
وی در این مراسم خاطرنشان کرد: اگر در دنیای کنونی کشوری از ناملایمات نهراسد و خود را برای آن آماده کند در جنگ پیروز خواهد شد، از این رو باید از اکنون خاکریزها را محکم نموده و پیش بینی های لازم را به عمل آورد چرا که وقتی جنگ بر کشوری تحمیل شود فرصت آماده سازی نیست.
جانشین فرمانده کل ارتش به برکات آماده بودن برای نبرد با دشمن اشاره کرد و گفت: نخستین برکت آماده سازی اعتماد به نفس کارکنان است چرا که وقتی یک یگان نظامی ماموریت خود را از قبل در شرایط مختلف تمرین کرده و مجهز به سلاح ها و ابزار جنگی نیز باشد، هیچ نگرانی نخواهد داشت.
امیر سرتیپ پوردستان امنیت روانی برای مردم و بازدارندگی را از دیگر برکات آماده بودن برای نبرد توصیف کرد و افزود: مردم وقتی اقتدار نیروهای مسلح خود را ببینند و بدانند که در صورت وقوع حادثه در کمترین زمان به مقابله می پردازند، دلشان قرص و محکم می شود و دشمنان نیز با دیدن قابلیت ها و ظرفیت های عملیاتی ما جرات اقدام عملی برضد ما را نخواهد داشت؛ از این رو ما نیز باید متناسب با این فضا و تهدیدات جدید ظرفیت های لازم را در خود و نیروهای مان ایجاد کنیم.
وی با توجه به وجود جنگ های نوین و دور ایستا تقابل کارکنان حوزه فناوری اطلاعات را سینه به سینه دشمن توصیف کرد و ادامه داد: کارکنان ما در حوزه فناوری اطلاعات(فاوا) سینه به سینه دشمن ایستاده اند طوری که نفس دشمن را حس می کنند ولی با این حال باید ظرفیت ها و قابلیت های خود را بالا برده چرا که پیشرفت فناوری ها مانند خودرو درحال حرکت است و باید با دانش، ایمان، اعتماد، تلاش، پشتکار و استفاده از خلاقیت و نوآوری خود این کار را انجام دهند.
جانشین فرمانده کل ارتش با استناد به تجربیات دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: همانطور که رزمندگان ما در دوران دفاع مقدس همزمان با درگیری با دشمن توان و ظرفیت خود را ارتقاء دادند، امروز نیز باید با تلاش و کوشش و توجه به داشته ها به ویژه استعداد جوانان، استعدادها را از قوه به فعل درآوریم.
وی پیشرفت های کشور در صنعت دفاعی را چشمگیر توصیف کرد و ادامه داد: در حوزه تجهیزات و سامانه های ارتباطی و الکترونیکی با کمک دانشمندان جوان این مرز و بوم و شرکت های دانش بنیان از قابلیت های بسیار خوبی برخورداریم و امروز در کوتاهترین زمان ممکن ایده ها را به محصول تبدیل می کنیم.
امیر سرتیپ پوردستان گفت: امروز در مجموعه نیروهای مسلح ظرفیت قابل توجهی در عرصه فضای سایبر برای اجرای اقدامات آفندی و پدافندی وجود دارد که با هدایت ستاد کل نیروهای مسلح به ادبیات و فرهنگ مشترک برای ایجاد هماهنگی بیشتر و مقابله با تهدیدات دست یافته ایم.
در پایان مراسم از نفرات برگزیده حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ارتش با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تقدیر به عمل آمد.
نظر شما