به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه کیت هند عنوان میکنند مصرف بلوبری و یک فنجان چای سبز به روند درمان این بیماری کمک میکند.
همچنین آلو بخارا خشک، انار، غلات کامل، ادویه جات نظیر زنجبیل و زردچوبه، و روغن زیتون نیز ممکن است به روند درمان کمک کنند.
به گفته این محققان، این مواد خوراکی موجب کاهش التهاب و همچنین خشکی و درد در مفاصل میشوند.
بوآنا گوپتا، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «مصرف منظم فیبرهای رژیمی، میوه، سبزیجات و ادویه جات خاص و همچنین حذف برخی عوامل ایجادکننده التهاب و آسیب میتواند به بیماران در کنترل بیماری آرتروز روماتوئیدشان کمک کند.»
وی در ادامه میافزاید: «بیماران مبتلا به آرتروز روماتوئید باید از رژیمهای غذایی همه چیز خواری، نوشیدن الکل و سیگار کشیدن به رژیم غذایی مدیترانهای، گیاهخواری، و حذف برخی خوراکیها تغییر رویه دهند.»
به گفته گوپتا، پروبیوتیکهایي نظیر ماست و مکملهای رژیمی هم شامل میکروارگانیزمهای سودمندی است که میتوانند کمک کننده باشند.