به گزارش آوای سلامت به نقل از everydayhealth در این میان یکی از ورزشهای کلیدی برای کنترل قند خون، انجام پیادهروی مستمر و منظم است. بسیاری از طرفداران سلامت و همچنین برنامه ریزان تناسب اندام معتقدند که مردم برای رسیدن به اهداف سلامتی روزانه باید ۱۰ هزار قدم بردارند. این میزان حدود ۵ مایل است. انجام این میزان پیادهروی در روز از طریق ۶ راه، به مدیریت هر چه بهتر دیابت نوع ۲ و یا پیشگیری از ابتلا به آن کمک فراوان میکند.
- بهبود خلق و خو و رهایی از استرس: مدیریت دیابت نوع ۲ خود میتواند راهی استرسزا و پرچالش باشد. در این میان انجام ورزشهای هوازی مانند پیادهروی با افزایش انتشار اندورفین که هورمون مرتبط با احساس خوب است، خلق و خو را افزایش میدهد و استرس را از بین میبرد. علاوه بر این افراد مبتلا به دیابت بیشتر در معرض خطر ابتلا به اضطراب و افسردگی هستند و ورزش میتواند یک راه مفید برای مراقبت از سلامت عاطفی این افراد باشد.
- خواب بهتر: خواب بهتر به معنای کنترل بهتر دیابت است و زمانی به دست میآید که شما در طول روز به اندازه کافی فعالیت بدنی داشته باشید.
- عوارض کمتر دیابت: دیابت کنترل نشده میتواند خطر ابتلا به بیماریهای دیگر از جمله نفروپاتی دیابتی، مشکلات کلیوی، قطع عضو، رتینوپاتی دیابتی و ... را افزایش دهد. ورزش در این میان به مدیریت بهتر دیابت و جلوگیری از ابتلا به این عوارض جبرانناپذیر کمک میکند.
- کنترل قند خون بهتر: در مبتلایان به دیابت نوع ۲ قند خون بدن بیش از حد بالا میرود و ورزشهایی مانند پیادهروی بدن از قند خون به عنوان انرژی استفاده میکند درست مانند اتومبیلی که از گاز به عنوان سوخت استفاده میکند. ورزش منظم میتواند سطح هموگلوبین A۱C را نیز بهبود بخشد.
- کنترل وزن: اینکه شما چقدر کالری میسوزانید، به عوامل بسیاری از جمله سن، وزن، شدت و میزان ورزشی که انجام میدهید بستگی دارد. پیادهروی یکی از روشهای رسیدن شما به اهداف مدیریت وزن است. فقط به یاد داشته باشید همانطور که برای کاهش وزن پیادهروی میکنید، به همان میزان نیز باید رژیم غذاییتان تحت کنترل باشد.