همشهری آنلاین: سازمان جهانی بهداشت بر ممنوعیت جهانی مصرف چربی‌های ترانس تاکید کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از ژاپن تودی، سازمان جهانی بهداشت، از برنامه جدیدی برای حذف چربی‌های ترانس از مواد غذایی خبر داد. اسیدهای چرب ترانس صنعتی همچون مارگارین در میان تولید کنندگان مواد غذایی شناخته شده است زیرا هم ارزان بوده و هم تاریخ انقضای طولانی‌تری دارند.

هر چند طبق آمارهای سازمان جهانی بهداشت با در نظر گرفتن ارتباط آن با بیماری‌های قلبی - عروقی، چربی‌های ترانس عامل فوت سالانه بیش از ۵۰۰ هزار نفر است.

"تدروس آدهانوم قبریسوس" دبیرکل سازمان جهانی بهداشت گفت: در حالیکه کشورهای ثروتمندتر اقداماتی برای ممنوعیت استفاده از چربی‌های ترانس در نظر گرفته‌اند لازم است این اقدامات در سطح جهان گسترش داده شود.

همچنین کنترل و نظارت در استفاده از چربی‌های ترانس در کشورهای با درآمد پایین و متوسط ضعیف‌تر است.

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت همچنین افزود: کنترل استفاده از چربی‌های ترانس بخش اصلی اقدامات این سازمان برای کاهش یک سوم موارد مرگ و میر ناشی از بیماری‌های غیرقابل واگیر پیش از سال ۲۰۳۰ میلادی است.