به گزارش ایرنا، حمیدرضا شمسی یادآور شد: از اواخر سال 95 بحث غربال معتادان به بهزیستی استان تهران سپرده شد و از آن زمان تاکنون حدود 12 هزار نفر را غربال کردهایم که 85 درصد از آنها طی این 18 ماه، معتاد و 15 درصد دیگر هم کارتنخواب هستند.
وی خاطرنشان کرد: هزینه هر فرد معتاد 20 تا 30 هزار تومان است؛ فرد معتاد به دلیل حواشی و تنشهای موجود در کانون خانواده مجبور میشود به خیابانها رو بیاورد.
وی اضافه کرد: بیثباتی در وضعیت فرد معتاد از زمانی آغاز میشود که فرد به استعمال مواد مخدر رو میآورد، خانواده او را طرد میکنند و به این ترتیب آسیبها با جدایی از کانون گرم خانواده آغاز میشود.
معاون پیشگیری بهزیستی استان تهران گفت: برخی معتادان به علت آبروی خانواده و برای اینکه ضرر اعتیاد متوجه خانواده نشود، خانه را ترک میکنند.
شمسی با اشاره به بیاعتمادی اجتماعی نسبت به افراد معتاد، افزود: پدیده کارتنخوابی فرآیند طولانی مدتی را طی میکند و برای بازگرداندن معتادان از مسیر اعتیاد به جامعه به اقدامات اساسی بیشتری نیاز داریم.
بر اساس آمار ستاد مبارزه با موادمخدر، اکنون دو میلیون و 808 هزار مصرفکننده مواد مخدر در کشور وجود دارد که بالاترین مصرف مواد مخدر با بیش از 66 درصد مربوط به تریاک است.