همشهری آنلاین: به دنبال گسترش انتشار اخبار جعلی و دروغین در اینترنت و به خصوص در شبکه‌های اجتماعی آمریکایی مانند فیس بوک و توئیتر، روسیه قانون جدیدی را برای حل این مشکل وضع کرده است.

به گزارش فارس به نقل از انگجت، بر اساس اين قانون، وب سایت‌هایی که اخبار جعلی مختلف در آنها منتشر می‌شود در این زمینه مسئولیت دارند و باید این مطالب را پاک کنند. بر همین اساس حتی اگر کاربران در بخش کامنت‌ها یا نظرات یک وب سایت مطالب دروغین و بی‌اساسی ارسال کنند، مدیران آن وب سایت موظف به بررسی و پاکسازی نظرهای یادشده هستند.

این قانون که هنوز در مرحله بررسی است وب‌سایت‌های دارای بیش از 100 هزار بازدیدکننده در روز - که شبکه‌های اجتماعی بزرگ را نیز شامل می‌شود - را موظف می‌کند تا ظرف 24 ساعت اطلاعات غلط و دروغین ارسالی توسط کاربران خود را به هر شیوه ممکن پاک کنند.

در صورتی که سایت‌های اینترنتی و شبکه‌های اجتماعی از این قانون تبعیت نکنند باید در انتظار جریمه حداکثر 793 هزار دلاری باشند. مقامات روسيه اظهار امیدواری کرده‌اند که تصویب این قانون در دومای روسیه منجر به حذف اطلاعات غلط از اینترنت و همین طور افزایش امنیت عمومی شود.

در اوایل سال جاری میلادی، مالزی نیز انتشار و گسترش اخبار جعلی را جرم تلقی کرد و مجلس مصر هم به تازگی قانون مشابهی را در همین ارتباط تصویب کرد.