کاظم نجفی علمی، رئیس سازمان حسابرسی با اشاره به بررسی صورت وضعیت بانک ملت در این سازمان برای ورود به بورس گفت:اعلام زمان دقیق پایان حسابرسی بانک ملت مستلزم همکاری کامل حسابرسان و بانک ملت است تا در مورد حسابها به شفافیت برسیم.
به گزارش پایگاه اینترنتی سازمان حسابرسی، وی در پاسخ به ادعای سازمان خصوصیسازی که معتقد است بانک ملت همه اقدامات را برای ورود به بورس انجام داده و منتظر اعلام نظر سازمان حسابرسی است، توضیح داد: به اعتقاد ما هنوز بخشی ازکارها باقیمانده است. اتمام حسابرسی بستگی به این دارد که بانک ملت در چه زمانی مدارکی را که سازمان حسابرسی درخواست کرده است، ارائه کند. با توجه به ناقص بودن مدارک بانک ملت، منتظر تکمیل آن هستیم تا در مورد سوددهی شرکت، ذخایر و ارزش سهام آن مطمئن شویم.
رئیس سازمان حسابرسی مهمترین معیار سازمان حسابرسی در بررسی صورت وضعیت شرکتهای مشمول واگذاری صدر اصل 44 را شفافیت شرکتها اعلام کرد و گفت: سوددهی یا ضرردهی شرکتها ارتباطی به سازمان حسابرسی ندارد، ما باید به شکل دقیق روشن کنیم که شرکتها چه میزان سودده یا زیان ده هستند.
به گفته وی، در حالحاضر سازمان حسابرسی تمام وقت خود را برای بررسی وضعیت شرکتهای مشمول واگذاری صدر اصل 44 متمرکز کرده است، تا کار را با سرعت معقولی پیش ببرد.
نجفی علمی درباره اقدامات سازمان حسابرسی در مورد شرکتهای بیمه موردنظر دولت برای واگذاری گفت: با توجه به سودآوری شرکتهای بیمه میکوشیم حسابها شفاف و گویا مشخص شود تا سودآوری برای شرکتها محقق شود و نگرانی از بابت سرمایهگذاری نداشته باشند.
نجفی علمی به زمان واگذاری شرکتهای بیمه البرز، آسیا و دانا اشارهای نکرد؛ اما افزود:پیشبینی میکنیم با اقدامات انجام شده، این شرکتها در موعد مقرر به بخشخصوصی واگذار شود.