به گزارش خبرنگار مهر ، افراد مبتلا به بیماری التهاب روده نمیتوانند هر خوراکیای را مصرف کنند. مصرف برخی انواع غذاها و خوراکیها موجب تحریک مخاط درونی روده شده که نتیجه آن، احساس ناراحتی به شکل اسپاسم، درد یا حتی اسهال است. از این رو این گروه از افراد در مصرف غذاها و خوراکیها محتاط هستند.
حال محققان دریافتهاند یک تغییر ساده در رژیم غذایی میتواند التهاب در رودهها را تسکین داده و موجب بهبود سلامت رودهها شود. محققان توصیه میکنند مصرف روزانه کمتر از یک فنجان توت فرنگی میتواند به تسکین علائم این بیماری کمک کند.
«هانگ شیائو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ماساچوست، در این باره میگوید: «سبک زندگی بیتحرک و عادات غذایی نامناسب از جمله رژیمهای غذایی پرقند، پرچربی حیوانی و کم فیبر، میتواند منجر به التهاب روده شده و ریسک ابتلا به این بیماری را افزایش دهد.»
در این مطالعه، موشها به چهار گروه تقسیم شدند: گروه موشهای سالم با رژیم غذایی عادی؛ گروه موشهای مبتلا به التهاب روده با رژیم غذایی عادی؛ گروه موشهای مبتلا به التهاب روده با رژیم غذایی حاوی ۲.۵ درصد پودر کامل توت فرنگی؛ و گروه موشهای مبتلا به التهاب روده با رژیم غذایی حاوی ۵ درصد پودر کامل توت فرنگی.
محققان دریافتند مصرف رژیم غذایی حاوی توت فرنگی کامل با دوز معادل سه چهارم فنجان توت فرنگی در روز به شکل قابل توجهی موجب کاهش علائمی نظیر کاهش وزن و اسهال خونی در موشهای مبتلا به التهاب روده شد.
از این رو محققان توصیه میکنند مصرف روزانه سه چهارم فنجان توت فرنگی میتواند برای افزایش سلامت رودهها مفید باشد.