به گزارش وبدا، پیمان سعادت با بیان این مطلب افزود: بخش خصوصی ایران و بلژیک بدون حضور مقامات رسمی دو کشور، میتوانند یک انجمن تجاری مشترک در حوزه سلامت تشکیل دهند و در ملاقاتهایی که با وزیر بهداشت منطقه فلاز بلژیک و سفیر جدید این کشور در ایران داشتم، آنها از همکاریهای مشترک تهران-بروکسل در حوزه سلامت، حمایت کردند.
وی با اشاره به تفاهم نامهای که در سفر وزیر بهداشت ایران به بلژیک امضا شد، تصریح کرد: پیگیر تسریع در اجرایی شدن این تفاهم نامه هستیم. در قالب این تفاهم نامه، یک شرکت بلژیکی در حوزه استفاده از فناوریهای ارتباطی در گسترش شبکه کارآمد پیشگیری و بهداشت با ایران همکاری خواهد کرد و همه میدانیم که هر مقدار سرمایه گذاری در حوزه پیشگیری، منجر به صرفه جوییهای عظیم در حوزه درمان و بودجه عمومی کشور میشود.
سفیر ایران در بلژیک با اشاره به ظرفیتهای بالای بلژیک در حوزه بیمارستان سازی، دارو و تجهیزات پزشکی، گفت: وزیر بهداشت در بلژیک از شرکتی بازدید کرد که زباله بیمارستانی را بازیافت می کرد و محصول انتهایی بازیافت زباله بیمارستانی، مجددا به شبکه تولید بازمی گشت. ظرفیتهای حوزه سلامت بلژیک، بسیار بالا است و از طرفی چون در این کشور، بیشتر شرکت ها، متوسط و کوچک هستند، کمتر تحت تاثیر مسائل سیاسی بزرگ قرار میگیرند، اما یکی از مشکلات عمومی، نقل و انتقالات مالی است.
سعادت اظهار داشت: طرح تحول نظام سلامت که در دولت یازدهم آغاز شد یکی از طرح های بزرگ بعد از انقلاب اسلامی است چون آثار زیادی در درمان و سلامت مردم به ویژه اقشار آسیب پذیر داشته است.
وی در پایان اظهار داشت: وزیر بهداشت برای طرح تحول نظام سلامت، وقت و انرژی بسیار زیادی گذاشته و این طرح یکی از افتخارات جمهوری اسلامی ایران است و به سیدحسن قاضی زاده هاشمی به خاطر استقامتی که در پیشبرد طرح تحول سلامت، داشت، مدیون هستیم چون موانع بسیاری بر سر راه وجود دارد و اگرچه شاید استقامت وزیر بهداشت به کام برخی افراد خوش نباشد، اما به کام مردم به ویژه اقشار ضعیف و کم درآمد، خوش است.