انار میوهای خونساز، مقوی قلب، دفعکننده چربی، رفعکننده سموم اغلب عفونتهای داخلی و دافع حرارت است. رب انار، برگ انار در ضعف معده، کمی اشتها، تهوع، ضعف عمومی، تصفیه خون و در رفع میگرن بسیار مفید است.
- مواد لازم:
دانه انار یک انار کامل
هسته سیب ۳ الی ۵ عدد
چای سیاه خشک يك قاشق مرباخوری سَرپر
چوب دارچین ۲ تکه متوسط
- دستور تهیه:
دانه انار، چای سیاه خشک، هسته سیب (دانههای آن را جدا کنید) و چوب دارچین را داخل قوری مناسب بریزید و روی آن آب جوش بریزید تا قوری پر شود. قوری را بگذارید روی حرارات کم تا خوب دم بکشد. چای انار بدون استفاده از چای سیاه ۲۰ دقیقه زمان برای دم کشیدن لازم دارد، اما با اضافه کردن چای سیاه بهتر است بگذارید ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دم بکشد.
همچنین میتوانید بنا به ذائقه خود از آب لیمو ترش تازه، میخک یا گلپر برای تهیه این چای استفاده کنید. بعد از آماده شدن چای انار میتوانید آن را با نبات شیرین کرده و میل کنید.