به گزارش ایسنا، حامد شهرکی گفت: در جریان گشت و کنترل یگان حفاظت محیط زیست این اداره، یک قطعه لکلک سیاه در منطقه چاه نیمههای زهک مشاهده شد.
وی بیان کرد: لکلک سیاه پرندهای است به طول حدوداً 95 سانتیمتر، دارای پر و بال سیاه براق، آبزی است و به واسطه سر، گردن و پشت سیاهش، کاملا از حاجی لکلکها متمایز است. منقار و پاهایش بلند و قرمز رنگ است. در پرنده جوان، منقار و پاها سبز رنگ است. زیر تنه کاملاً سفید، سر و پشتش سیاه با جلای بنفش و سبز و چشمانش قهوهای رنگ است. نر و ماده همشکلاند. عمدتاً از ماهی و گاهی از حشرات، ملخها، سمندرها و نیز از جوندگان و پستانداران کوچک، مارها و مارمولکها تغذیه میکند.
وی اظهار کرد: لکلک سیاه از جمله پرندگان کمیاب ایران است. این پرنده در نواحی آبهای شور و شیرین، رودخانههای کمعمق با ساحل شنی، کانالها، جزایر، اراضی سیلابگیر و نواحی پر درخت کنار دریاچهها به سر برده و معمولاً روی درختان آشیانه میسازد. لکلک سیاه پرندهای تک زی و دیر انس است که به تنهایی یا دسته جمعی مهاجرت میکند.
شهرکی خاطرنشان کرد: در سنوات گذشته نیز محیطبانان شهرستان نیکشهر حضور این پرنده را در آببندهای خاکی این شهرستان ثبت کردهاند.