به گزارش خبرنگار مهر، محققان بیمارستان کودکان بوستون دریافتند از بین ۱۶۴ فرد بزرگسال حاضر در مطالعه کاهش وزن، افرادی که دارای وعدههای غذایی کم کربوهیدرات و پرچربی بودند در مقایسه با افراد دارای وعدههای غذایی پرکربوهیدرات روزانه کالری بیشتری میسوزاندند. به طورمیانگین، بدنشان در طول ۲۰ هفته بالغ بر ۲۵۰ کالری بیشتری سوزاند.
محققان برآورد کردند در طول ۳ سال، این میزان کالریسوزی تبدیل به کاهش وزن ۹ کیلوگرم برای یک مرد با قد متوسط میشود.
دکتر «دیوید لودویگ»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «یافتههای ما از این تئوری موسوم به "مدل کربوهیدرات-انسولین" دفاع میکند. طبق این فرضیه، رژیم غذایی سرشار از کربوهیدراتهای فرآوری شده موجب افزایش میزان انسولین میشود، که در نتیجه بدن از کالری کمتری استفاده کرده و در عوض، بیشتر آنها را به شکل چربی ذخیره میکند.»
وی در ادامه میافزاید: «به نظر ما بهتر است برای کنترل وزن، بر کاهش مصرف کربوهیدراتهای تصفیه شده تمرکز شود تا اینکه فقط بر روی کاهش مصرف کالری توجه شود.»