به گزارش ایرنا از صندوق بازنشستگی کشوری جمشید تقی زاده افزود: اگر اقدامات لازم در خصوص معیشت و درمان این سالمندان بازنشسته برای سالهای آتی پیشبینی نشود، سونامی سالمندی مشکلات و بحرانهایی را به جامعه تحمیل خواهد کرد.
وی تصریح کرد: ۲۰ درصد سالمندان زن و ۱۰ درصد سالمندان مرد تنها زندگی میکنند و این نشاندهنده این است که زنان سالمند و بازنشسته شرایط سختتری نسبت به مردان دارند. تقی زاده گفت: بیماریهای قلبی، عضلانی، درد اسکلتی و بینایی از جمله بیماریهایی است که بازنشستگان به آن مبتلا هستند.
وی با تاکید بر اینکه خانواده ها وظایف مهمی در قبال این افراد به ویژه حفظ احترام و عزت و همچنین مراقبت از آنان برعهده دارند، گفت: سالمندان و بازنشستگان از مهمترین قشرهای جامعه به شمار می روند که در رشد و پیشرفت کشور اثرگذار هستند. در این میان کانون خانواده نیز با پرورش افرادی توانمند، توسعه منابع انسانی را پایهریزی میکند و به همین دلیل استحکام این نهاد سبب ایجاد جامعه ای پویا و هدفمند خواهد شد.
تقی زاده ادامه داد: امروز بازنشستگان و خانواده آنان بیش از هر زمانی نیازمند امید و حمایت هستند. حضور هر سالمند در خانواده علاوه بر اینکه محور اتصال و ارتباط دیگر اعضای خانواده با همدیگر است، سبب آرامش و روشنایی و تکیه گاهی بزرگ برای نهاد خانواده هستند.