همشهری آنلاین: مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از بازرسی تمام واحدهای غذایی که در تولید فرآورده‌های خود از ذرت استفاده می‌کنند، خبر داد.

به گزارش  سازمان غذا و دارو،  وحید مفید  با اشاره به انتشار برخی اخبار مبنی بر احتمال استفاده از ذرت دامی در فراورده‌های غذایی  گفت: در صورت اثبات هرگونه عدم انطباق با مفاد قانونی با با متخلفان وفق مقررات برخورد می‌شود.

 وی افزود: این بازرسی‌ها با توجه به مواد ۹ و ۱۶ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و همچنین دستورالعمل‌های اجرایی صدور پروانه‌های بهداشتی (ساخت، تولید، قراردادی و دیگر موارد) و کارگاهی انجام می‌شود مبنی بر لزوم درج جمله «تمام مواد اولیه مصرفی باید از مراکز و مؤسساتی که دارای پروانه ساخت معتبر یا پروانه بهداشتی ورود از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی/سازمان غذا و دارو باشند، تهیه شود».

وی افزود: در مدت حداکثر ۱۵ روز از تاریخ صدور این ابلاغیه نسبت به بازرسی فوق العاده از تمام کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی تحت نظارت که از ذرت در تولید فرآورده‌های خود استفاده می‌کنند، اقدام خواهد شد.

مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: بر این مبنا گزارشی از وضعیت انطباق ذرت مصرفی توسط کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی با استانداردهای ملی ۱۰۶۹۰ و ۵۹۲۵ طی یک سال گذشته به همراه هرگونه مکاتبات و اقدامات قانونی صورت گرفته در این زمینه حداکثر تا ۱۵ دی‌ماه به این اداره کل ارسال خواهد شد.

مفید افزود: پس از بررسی، در صورت مشاهده هرگونه موارد عدم انطباق در واحدهای تولیدی و صنعتی به استناد مفاد قانونی و مطابق ضوابط مربوطه اقدامات قانونی انجام خواهد گرفت.