همشهری آنلاین – شهره فرجی: اسکالوپ ماهی یکی از غذاهای دریایی است که در آشپزی ملل جایگاه بسیار ویژه‌ای دارد و طرفدارانش هم بسیار زیاد هستند.

  • مواد لازم:

ماهی: ۱۰۰ گرم

آرد گندم: یک قاشق غذاخوری

کره: یک قاشق غذاخوری

پنیر: ۲ قاشق غذاخوری

خامه ترش: ۲۰۰ گرم

نمک: ‌برای طعم دادن

  • روش تهیه:

ماهی فیله شده را بشویید و آن‌ها را به قطعات پهن برش دهید. قطعات پهن شده را درون سینی مخصوص پخت قرار دهید.

روی آن‌ها سس خامه ترش و کره ذوب شده بریزید

  • روش تهیه سس خامه ترش:

خامه ترش، یک قاشق غذاخوری آرد گندم، و نمک را خوب با هم مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه آن‌ها را بجوشانید و در فاصله‌ای که جوش می‌خورد آن را مرتب هم بزنید.

روی ماهی‌ها پنیر رنده شده بریزید.

ماهی‌ها را تا زمانی که رویه آن‌ها قهوه‌ای شود حرارت دهید.

روی ماهی‌ها را با جعفری تزیین کنید و میل کنید.

از غذایتان لذت ببرید.

myway.com