به گزارش ایسنا و به نقل از نیویورک تایمز، یکی از نویسندگان کتابهای مصورمیگوید: "حضور این حجم از نبوغ و استعداد بیسابقه است. تا کنون با این تعداد از کتابهای بینظیر مواجه نبودیم."
مدیر هنری این فستیوال بیان میکند: "امروزه شاهد انتشار کتابهای مصور بیشتری در فرانسه و بلژیک نسبت به سالهای اخیر هستیم. آمار و ارقام از افزایش سالانه ۷۰۰ کتاب در سال ۱۹۹۰ به رقم ۵۰۰۰ کتاب در سال جاری خبر میدهد."
با نگاهی به رویدادهای اخیر دنیای کتاب میشود متوجه شد آینده روشنی در انتظار کتابهای مصور است. در ماه جولای کتاب «سابرینا» نوشته هنرمند آمریکایی «نیک درانسو» توانست اولین رمان مصوری باشد که در لیست نامزدهای جایزه «من بوکر» قرار میگیرد. همچنین کتاب «راهپیمایی» که رمانی مصور درباره جنبش حقوق مدنی است توانست در سال ۲۰۱۶ برنده جایزه کتاب ملی ادبیات نوجوان شود.
تاریخچه کتابهای مصور مراحل متفاوتی را در فرهنگهای مختلف طی کرده است. در اواسط قرن بیستم کتابهای مصور در ایالات متحده، غرب اروپا (بخصوص در فرانسه و بلژیک) و همچنین در ژاپن رونق پیدا کرد. اما تاریخچه کتابهای مصور در اروپا به دنبال آثار «رودلف تاپفر» در دهه ۱۸۳۰ شکل گرفت و با انتشار کتابهایی همچون «ماجراهای تن تن» به محبوبیت رسید. اما در اوایل قرن بیستم بود که حضور ابرقهرمانانی همچون «سوپرمن» شکل جدیدی به کتابهای مصور داد.