حسن امیریان در گفتوگو با ایسنا، در خصوص تاثیر قیمت گوشت بر بازار رستورانداران اظهار کرد: با افزایش قیمت میزان فروش نیز کاهش مییابد و طی گرانی اخیر قیمت گوشت فروش حدود ۳۰ الی ۴۰ درصد کمتر شده است.
وی افزود: رستورانداران هیچ نقشی در افزایش قیمت نداشته و افزایش و تغییر قیمت دارای پروسهای است. روند این پروسه به این صورت است که بعد از گرانی یکی از مواد اولیه، فاکتورها توسط رستورانداران به اتحادیه ارسال و پس از آنالیز به انجمن حمایت از حقوق مصرفکننده فرستاده میشود.
رئیس اتحادیه رستورانداران مشهد خاطرنشان کرد: سپس پس از ارزیابی این انجمن و بهرهمندی از مشاوره اتحادیه و کارشناسان خود که حدود پنج الی ۱۰ روز به طول میانجامد به اتاق اصناف رفته و پس از تایید آنان برای امضا به خانه صنعت، معدن و تجارت فرستاده میشود و سپس بعد از تایید اتاق اصناف توسط اتحادیه به اعضا ارسال میشود.
امیریان در رابطه با ابطال پروانه توسط رستورانداران، بیان کرد: علت ابطال پروانه توسط رستورانداران نبود قیمت مصوب است. پس از گرانیهای اخیر مدت زمانی زیادی برای بهروز رسانی قیمتها سپری شد که این امر سبب زیان رستورانداران و ابطال پروانه آنان گشت.
وی اضافه کرد: خوشبختانه روند پروسه قیمتگذاری تسریع یافته و بعد از گرانی گوشت پس از یک هفته قیمتهای جدید ابلاغ شد.
رئیس اتحادیه رستورانداران مشهد در خصوص مشکلات موجود در بازار تصریح کرد: در حال حاضر مشکل ما گرانی گوشت و روغن است. روغنی که قیمت آن شش ماه پیش ۶۰ تا ۷۰ هزار تومان بوده هماکنون با قیمت ۱۲۰ هزار تومان عرضه میشود.
امیریان عنوان کرد: در جدیدترین قیمت مصوب اعلام شده فقط گرانی گوشت لحاظ شده و در قیمت مصوب جدید ۲۰ درصد افزایش حقوق کارگران نیز باید مورد توجه قرار بگیرد.