به گزارش مهر، قاسم جان بابایی اظهارداشت: طرح سلامت نوروزی از ۲۵ اسفند ۹۷ آغاز و تا ۱۷ فروردین ۹۸ ادامه خواهد داشت.
وی اظهارداشت: در طرح سلامت نوروزی همانند سالهای گذشته، ایستگاههای سلامت در سطح کشور و دانشگاههای علوم پزشکی برپا میشوند و نقشه ارجاع در دانشگاهها مشخص شده که مصدومان و بیماران بر اساس اعلام دیسپچ به مراکز درمانی منتقل شوند.
وی با اشاره به انجام هماهنگیهای لازم با سازمان نظام پزشکی، تأمین اجتماعی، نیروهای مسلح و هلال احمر برای ارائه خدمات بهتر به مسافران نوروزی، خاطرنشان کرد: یکی از مشکلاتی که هر سال داریم، کمبود پزشک عمومی است که میتوان از نیروهای درمانی و حتی مدیران بیمارستانها و شبکههای بهداشتی و درمانی به بهترین نحو استفاده کرد.
معاون درمان وزارت بهداشت ضمن تاکید بر لزوم بازدیدهای مستمر مدیران و مسئولان دانشگاهها از مراکز بهداشتی و درمانی، گفت: همه معاونین وزارت بهداشت در ایام نوروز از استانهای مختلف بازدید میکنند و انتظار داریم که اعضای هیأت رئیسه دانشگاههای علوم پزشکی نیز از این مراکز بازدید کنند.
جان بابایی تاکید کرد: در ایام نوروز، بیمارستانهای بخش خصوصی حتماً باید تمام ظرفیت اورژانس و ۵۰ درصد از ظرفیت بخشهای بیمارستانی را فعال نگه داشته و تمام درمانگاههای شبانه روزی مکلف هستند که در طول ایام فعال باشند.
وی یادآور شد: امسال نیز همانند سال گذشته برنامه ریزی های لازم برای ارائه خدمات اورژانسی دندانپزشکی در ایام تعطیلات نوروزی انجام شده و در هر استان و دانشگاه علوم پزشکی یک یا دو بیمارستان باید خدمات دندانپزشکی شبانه ارائه دهند.
معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: آمبولانسهای اورژانس زمانی که بیماران و مصدومان را به بیمارستانها و مراکز درمانی تحویل میدهند باید به سرعت ترخیص شوند و هر بیمارستانی که اقدام به نگه داشتن آمبولانس کند، در اعتباربخشی دچار مشکل میشود. همه موسساتی که از دانشگاههای علوم پزشکی مجوز گرفته اند، باید بخشهای تصویربرداری شبانه روزی فعال داشته باشند.