- مواد لازم :
لایه اول:
آرد نخودچی……………200 گرم
پودر قند…………………80 گرم
روغن جامد……………..80 گرم
پودر هل………………… یک قاشق چایخوری
- لایه دوم:
آرد گندم………………..200 گرم
روغن جامد…………….100 گرم
پودر قند………………..100 گرم
پودر کاکائو……………..2 قاشق چایخوری
پودر هل………………..یک قاشق چایخوری
- طرز تهیه:
آرد نخودچی را تفت میدهیم تا رنگ آن کمی تغییر کند.(آرد نخودچی نیازی به تفت دادن زیاد ندارد)
روغن را اضافه کرده و باز کمی تفت میدهیم.
سپس از روی حرارت برداشته و پودر قند و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
کف یک ظرف مستطیل را کاغذ روغنی انداخته و مواد را درون آن پهن میکنیم.
سپس آن را داخل یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد.
لایه دوم را نیز به همین روش درست کرده و روی مواد لایه اول پهن میکنیم .
بعد از سرد شدن برش میزنیم.
نوش جان
- نکات :
برشتوک رو اگر با کره درست کنید طعمش غالب میشود و ماندگاریش هم کم میشود. بنابراین بهتر است که از روغن جامد استفاده کنید.
آرد نخودچی رو بهتر است یکبار از الک رد کنید.
مجله تصویر زندگی