به گزارش خبرنگار مهر، در این مطالعه، محققان مرکز پزشکی کانزاس آمریکا میزان مصرف شیر را در ۶۰ فرد بزرگسال به مدت یک هفته مورد بررسی قرار دادند.
محققان سپس اسکنهای مغزی افراد را مورد مطالعه و سطح آنتی اکسیدان گلوتاتیون (glutathione) را که بطور طبیعی در سر تولید میشود، بررسی کردند.
این مطالعه نشان داد که میزان گلوتاتیون در افرادی که بیشترین میزان مصرف شیر را دارند، بیشتر و در نتیجه خطر ابتلا به آلزایمر در این افراد کمتر است.
«یانگ کوهی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «یک تئوری در مورد پیری به نام تئوری رادیکال آزاد، میگوید که فشار اکسایشی نقش مهمی در پیری و ابتلا به بیماریهای عصبی مرتبط با پیری مانند آلزایمر ایفاء میکند.»
گلوتاتیون یک آنتی اکسیدان مهم در مغز است و مشخص شده که به مبارزه با فشار اکسایشی و محافظت از سلولهای عصبی ما کمک میکند. بنابراین، افزایش غلظت گلوتاتیون یک راهکار مهم برای سلامت مغز است که میتواند از طریق
مصرف شیر امکانپذیر باشد.