به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه گرانادا اسپانیا دریافتند که میزان آنتیاکسیدان در پوست قهوهای و نقرهای دانه قهوه بسیار بالاست.
پوست نقرهای قهوه یکی از لایههای محافظ دانه قهوه است که در هنگام بو دادن دانه قهوه برداشته میشود و معمولاً این بخش از دانه قهوه روانه زباله میشود.
محققان در تحقیقات خود متوجه شدند، پوست نقرهای و قهوهای قهوه مملو از فیبر و فنول است که خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آن ۵۰۰ برابر ویتامین C است.
این بخش از دانه قهوه همچنین حاوی میزان بالای ملانویدین است که در زمان بودادن قهوه تولید شده و به قهوه رنگ قهوهای میدهد.
این در حالی است که خواص بیولوژیکی ملانویدین ها به دلیل طیف وسیعی از کاربردهای عملی، مانند جلوگیری از رشدپاتوژنهای مضر در محصولات غذایی، مهار میشود.
محققان امیدوارند که یافتههای آنها به تولیدکنندگان مواد غذایی کمک کند تا روشی برای استفاده از محصولات جانبی قهوه بیابند.
تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۶
همشهری آنلاین: یک مطالعه جدید نشان میدهد پوست دانه قهوه که معمولا آن را دور میریزند مملو از آنتیاکسیدان و فیبر است.
منبع: مهر