همشهری آنلاین: محمدرضا مسجدی عضو انجمن بین‌المللی ضد دخانیات گفت: ۴ تا ۶ درصد دانشجویان رشته‌های پزشکی در بدو ورود به دانشگاه به دخانیات اعتیاد دارند اما در سال آخر تحصیل این آمار به ۲۲ درصد می‌رسد.

به گزارش مهر، محمدرضا مسجدی فوق تخصص ریه در هفتمین سمپوزیوم وچهارمین جشنواره ملی خودمراقتی و آموزش بیمار همزمان با روز جهانی خودمراقبتی که در بیمارستان امام خمینی برگزار شد، گفت: مطالعه‌ای بر روی دانش‌آموزان ورودی دانشکده‌های پزشکی صورت گرفت که نشان داد در سال اول ورود این دانشجویان ۲,۵ درصد دختران و ۴ تا ۶ درصد دانشجویان پسر دخانیات مصرف می‌کنند اما نکته تأسف‌برانگیز این است که پس از ۷ سال و درحالی‌که همه این دانشجویان در دروس خود با مضرات و ضررهای دخانیات آشنا می‌شوند، این آمار افزایش‌ یافته است؛ بر اساس آن بیش از ۲۲ درصد دانشجویان پسر سال آخر و ۱۷ درصد دانشجویان دختر دخانیات و قلیان مصرف می‌کنند.

مسجدی خاطرنشان کرد: تنها سواد سلامت داشتن در بحث خودمراقبتی کافی نیست و اگر این اطلاعات را اجرایی کردیم، آن‌ وقت می‌توان گفت که در خودمراقبتی درست عمل کرده‌ایم.

وی در بخش دیگر سخنانش تاکید کرد: همه می‌دانیم که مصرف شکر برای سلامتی مضر است اما متأسفانه مصرف بالای شیرینی‌ و شکلات،  سلامتی همه ما را تهدید می‌کند و هیچ تلاشی برای عدم استفاده از آن انجام نمی‌دهیم.

منبع: مهر