مدت زمــان طبخ : ۸۰ دقیقه
مناسب برای تعداد : ۴ نفر
جدول ارزش غـذایی برای سوپ مرغ و لوبیا
کالری برای یک نفر : ۸۶ کالری
چربی برای یک نفر : ۲.۷۰ گرم
پروتئین برای یک نفر : ۷.۰۰ گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : ۹.۲۰ گرم
- مواد لازم جهت تهیه سوپ مرغ و نخود :
۱. کره : ۲۵ گرم
۲. پیازچه , خرد شده : ۳ عدد
۳. سیر , له شده : ۲ حبه
۴. مرزنجوش , ریز شده : ۱ شاخه
۵. سینه مرغ بدون استخوان , مکعبی خرد شده : ۳۵۰ گرم
۶. عصاره مرغ : ۲ پیمانه
۷. نخود کنسروی , آبکش شده : ۳۵۰ گرم
۸. سبزی معطر که با نخ به یکدیگر متصل شده باشند : ۱ دسته
۹. فلفل دلمهای قرمز , نگینی شده : ۱ عدد
۱۰. فلفل دلمه ای سبز , نگینی شده : ۱ عدد
۱۱. پاستای خشک کوچک غیر ساده : ۱۱۵ گرم
۱۲. نمک : به میزان لازم
۱۳. فلفل : به میزان لازم
۱۴. نانهای مکعبی شکل خرد شده جهت سرو : به میزان لازم
- طرز تهیه سوپ مرغ و لوبیا :
۱. کره را در یک قابلمه بزرگ آب نمایید . پیازچهها , سیر , مرزنجوش تازه و مرغ خرد شده را اضافه نموده , مدام هم بزنید و روی حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه بپزید .
۲. عصاره مرغ , نخودها و دسته سبزی معطر را افزوده , با فلفل و نمک چاشنی را اندازه نمایید .
۳. سوپ را بجوشانید , حرارت را کم نمایید و بگذارید حدود ۲ ساعت به آرامی بجوشد .
۴. فلفل دلمهایهای خرد شده و پاستا را به قابلمه اضافه نمایید , سپس به مدت ۲۰ دقیقه دیگر به آرامی بجوشانید .
۵. سوپ را به یک ظرف سوپخوری گرم منتقل نمایید . جهت سرو , سوپ را داخل کاسههای یک نفره مخصوص تقسیم نمایید و با نانهای مکعبی شکل سرخ شده , تزیین نموده و بلافاصله آن را سرو نمایید .
توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ مرغ و نخود :
در صورت تمایل , شما میتوانید از نخود خشک هم استفاده نمایید . روی آنها را با آب سرد بپوشانید و به مدت ۵ تا ۸ ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورند . سپس آب آن را خالی نموده و نخودها را مطابق دستور به سوپ اضافه نمایید و مدت زمان ۳۰ دقیقه الی یک ساعت , به زمان پخت اضافه نمایید .
آوای سلامتی