به گزارش همشهری آنلاین به نقل از هفت گنج، زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۴ الی ۵ ساعت
مواد اولیه :
به ۱ کیلو
شکر ۱کیلو
دانه به سه چهارم دانههایی که دارید
پودر هل سبز مقداری
آب به مقداری که روی به رو بگیرد
آب لیمو ۱ قاشق سوپخوری
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا بهها را به ابعاد دلخواه خرد کنید و قسمت سفت وسط آن را به همراه تخمها خارج کنید. (بنا به سلیقه خود میتوانید پوست به را بگیرید یا نگیرید.)
بهها را داخل قابلمه میریزیم و آب را به اندازهای که روی بهها را بگیرد اضافه میکنیم و تقریبا ۲۰ دقیقه میجوشانیم تا بهها کمی نرم شوند.
سپس شکر و هل را اضافه کرده و درب قابلمه را میگذاریم.
آشنایی با روش تهیه مربای انجیر
بعد از یک ساعت دانههای به را تمیز میکنیم به مربا اضافه میکنیم این دانهها در طی پخت مربا لعاب میدهند و مربا بعد از پخت حالت ژلهای و مارمالادی به خودش میگیرد.
با شعله کم حدوداً ۴ الی ۵ ساعت زمان پخت درنظر میگیریم تا مربا قرمز رنگ شود و شهد آن قوام پیدا کند.
اکنون آبلیمو را اضافه کرده و اجازه میدهیم چند جوش دیگر بخورد. (حدود ۵ دقیقه).
سپس شعله را خاموش کرده و صبر میکنیم تا مربا خنک شود.
وقتی خنک شد وانیل را هم به آن اضافه میکنیم.
- روش تهیه مربای به بدون اضافه کردن آب:
در این روش پس از خرد کردن بهها، روی آن شکر پاشیده و به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا آب بیاندازد و دیگر نیازی به اضافه کردن آب نیست. بقیه مراحل مثل قبل میباشد.