به گزارش همشهری آنلاین به نقل از دویچهوله، Focus Online در مطلبی به نقل از متخصصان تغذیه تاکید میکنند صبحها و در صورت ناشتا بودن، هرگز سراغ انواع ماست نروید. اسید لاکتیک موجود در ماست باعث تقویت فلور روده و افزایش باکتریهای مفید دستگاه گوارش میشود اما یک مشکل اساسی برای مصرف این ماده غذایی با معده خالی وجود دارد. معده در این زمان سرشار از اسید است و میتواند باکتریهای مفید موجود در ماست را از بین ببرد. قبل از مصرف ماست، کمی آجیل یا جوی دو سر میل کنید.
- اختصاصی همشهری آنلاین: مجله صبحانه
در میان میوهها، موز و بخصوص نوع رسیده آن بالاترین میزان کالری را دارد. ۲۵ درصد موز را قند تشکیل میدهد و مصرف این حجم از قند با معده خالی، بلافاصله سطح انسولین را بالا خواهد برد. همچنین مصرف موز هنگام ناشتا بودن، سطح منیزیم خون را به شدت بالا می برد و بر بدن (بخصوص سلامت قلب) تاثیر منفی میگذارد.
- اختصاصی همشهری آنلاین: مجله خواص میوهها
اما لیمو، پرتقال و گریپ فروت اگرچه سرشار از ویتامین C هستند، اما نباید هنگامی که ناشتا هستید، سراغ آنها بروید. اسید موجود در مرکبات سبب تحریک و آسیب به غشاهای مخاطی معده میشود. اگر معده حساسی دارید و سوزش شبانه سر دل را احساس میکنید، صبحها سراغ این میوهها نروید.
- اختصاصی همشهری آنلاین: مجله خواص خوراکیها
مصرف خیار و گوجهفرنگی به همراه پنیر، اگرچه سالم به نظر میآید ولی سبزیجات خام زمان زیادی برای هضم و جذب در دستگاه گوارش لازم دارند. اگر معده شما خالی باشد، این سبزیجات باعث سوزش سر دل، نفخ شکم و حتی معده درد میشوند.
انواع شیرینیهای حاوی شکر را به عنوان اولین وعده غذایی انتخاب نکنید. شکر موجود در شیرینیها به سرعت قند خونتان را افزایش میدهند. در این زمان اگرچه به سرعت احساس سیری میکنید ولی به همان سرعت، قند خون افت کرده و علاوه بر احساس خستگی، دوباره گرسنه خواهید شد.
- اختصاصی همشهری آنلاین: مجله رژیمهای غذایی