به گزارش همشهری آنلاین به نقل از سایت شور و شیرین، برای پذیرایی واقعا عالی است خصوصا به عنوان شیرینی عید نوروز و شیرینی شب یلدا و خیلی هم راحت درست میشود. مواد لازم جهت تهیه کندی هندوانه یا پوست هندوانه شکری به شرح زیر است:
پوست هندوانه خرد شده در اندازه ی ۲ در۳سانت۴۵۰گرم(حدود۴پیمانه)
آب یک پیمانه
جوهر لیمونصف قاشق چایخوری
شکریک و نیم پیمانه
پودر ژله هندوانه یک قاشق غذاخوری
آب جوش 2 قاشق غذاخوری
- نکات مهم در تهیه کندی هندوانه
همه نکات و اندازهها را مو به مو رعایت کنید تا میوه شکریتون با کیفیت شود.
زمانهای استراحت در یخچال در ترد شدنش خیلی موثره پس زمانش را کاملا رعایت کنید.
در مرحله اول هر چی بیشتر تو یخچال بمونه بهتره و باعث میشود میوه شکری تپلتر و پاستیلیتر شود.
آشنایی با روش تهیه خلال پوست مرکبات شکری شده برای تزیین
پوست هندوانه را هرگز بیشتر از دو دقیقه نجوشانید.
حتما از هندوانهای استفاده کنید که پوست ضخیم و کاملا سفت دارد.
اگر پوست هندوانه نازک یا نرم و منعطف باشد مناسب این کار نیست.
یک لایه نازک از قسمت صورتی هندوانه روی پوست بماند تا میوه شکری قشنگتر شود.
- طرز تهیه پوست هندوانه شکری
پوست هندوانه خرد شده شده را در آب یخ بریزید و ۲۴ ساعت داخل یخچال بگذارید.
سپس آبش را خالی کنید و پوست سبزش را بگیرید.
در یک ظرف مناسب مقداری آب بریزید تا بجوش بیاید وقتی جوشید پوستها را در آب در حال جوش بریزید.
زمانی که شروع به جوشیدن کرد بگذارید فقط و فقط دو دقیقه بجوشد.
سپس آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید و در ظرف محتوی آب و یخ که بیشترآن یخ هست بریزید.
۲۴ ساعت داخل یخچال بگذارید و سپس آبکش کنید.
شکر، آب و جوهر لیمو را روی حرارت مخلوط کنید تا شکر حل شده و بجوشد.
حالا پوست هندوانه را اضافه کنید.
وقتی که جوشید حرارت را کم کنید تا آروم بجوشد و شربتش قوام بیاید.
در آخر پودر ژله هندوانه را با آب جوش مخلوط و به آن اضافه کنید و بگذارید دو دقیقه دیگر بجوشد.
شعله را خاموش کرده و یک ربع صبر کنید.
دو ساعت در صافی بریزید تا شربت اضافیش خارج شود.
سپس یک شب در سبد بچینید تا رطوبتش کمی خشک شود.
بعد در صورت تمایل در شکر یا پودر قند بغلطانید یا ساده در سبد بچینید تا خشک شود.
خشک شدنش حدود ۵ روز زمان میبرد.
بعد در زیپ کیپ یا ظرف درب دار نگهداری کنید تا خشک نشود.
در فریزر برای مدت طولانی (حتی تا عید) تازه میماند.