به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، محققان انگلیسی در بررسیهای خود به ارزیابی نتایج معاینه چشم بیش از ۱۱۱ هزار نفر از مردم این کشور در فاصله سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ و سطح آلودگی محل زندگی این افراد پرداختند.
در این بررسی مشخص شد: افرادی که در مناطقی با سطح بالایی از ذرات معلق در هوا زندگی میکنند، حداقل شش درصد بیشتر از افراد ساکن در مناطق دیگر احتمال دارد به عارضه چشمی آب سیاه مبتلا شوند.
حدود ۵۰۰ هزار نفر در انگلیس به این بیماری چشمی مبتلا هستند و در صورتی که بیمار تحت درمان قرار نگیرد، ممکن است بینایی خود را از دست بدهد. هرچند نتایج بدست آمده در این مطالعه تایید کننده تاثیر آلودگی هوا در شروع علائم این عارضه چشمی نیست.
پرفسور «پاول فاستر» یکی از محققان این مطالعه گفت: در این بررسی به یکی دیگر از دلایل اهمیت کاهش آلودگی هوا پی بردیم و آن تاثیر آلایندهها بر سلامت چشم است. همچنین در حالی که به طور قطع نمیتوان این رابطه را تایید کرد لازم است در تحقیقات بیشتر مشخص شود آیا آلودگی هوا موجب بیماری آب سیاه میشود و آیا راهکارهایی برای کمک به افراد وجود دارد تا کمتر در معرض هوای آلوده قرار بگیرند.
به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه ایندیپندنت، همچنین تنفس در هوای آلوده میتواند با بروز انواع دیگری از بیماریها از جمله بیماریهای ریوی، قلبی، آلزایمر، پارکینسون و سکته مغزی مرتبط باشد.