به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، محمدحسین عیدیزاده افزود: بر اثر بارش باران و سیل در جنوب سیستان و بلوچستان ارتباط مخابراتی قصرقند، نیکشهر و بنت قطع شده بود که با تلاش نیروهای مخابرات وصل شد. اکنون ارتباط مخابراتی در همه مناطق سیلزده استان برقرار شده و مشکلی در این زمینه وجود ندارد و اگر هم قطع شود موقتی بوده و فوری وصل خواهد شد.
وی ادامه داد: شرکت ارتباطات با ابراز همدردی با سیل زدگان در راستای مسئولیت اجتماعی و تسهیل ارتباطات در مناطق سیلزده تمامی مکالمات درون شبکه (به مقصد همراه اول و تلفن ثابت) را از روز گذشته تا پایان روز جمعه ٢٧ دی در شهرهای کنارک، نیکشهر، فنوج، قصرقند، چابهار، سرباز، میرجاوه، دلگان و روستاهای این مناطق رایگان اعلام کرد.
در همین زمینه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به منظور بازدید از مناطق سیلزده جنوب این استان صبح امروز (سهشنبه) وارد فرودگاه کنارک شد و به طور مستقیم به سمت نیکشهر حرکت کرد.
علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی و رضا اردکانیان وزیر نیرو شامگاه دوشنبه برای بررسی روند سیلاب سیستان و بلوچستان وارد چابهار شدند.
بازدید از مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان و شرکت در شورای اداری استان از مهمترین برنامههای سفر رئیس مجلس شورای اسلامی و وزیر نیرو به جنوب این استان است.
سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز به منظور بازدید از مناطق سیلزده سیستان و بلوچستان وارد چابهار شده است.
فرمانده کل سپاه پاسداران برای بازدید و تسریع در روند امدادرسانی توسط نیروهای نظامی به سیل زدگان به این استان سفر کرده است.
وی اکنون در حال بازدید از مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان است.
همچنین سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به منظور بازدید از مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان شامگاه دوشنبه وارد چابهار شده است.
رئیس سازمان اورژانس کشور نیز شب گذشته ۲۳ دی برای بازدید از مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان و نظارت بر روند ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و فوریتهای پزشکی به این استان سفر کرده است.
بارش باران سیلآسا در جنوب شرق کشور که از شامگاه پنجشنبه ۱۹ دی آغاز شده بود، استانهای سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان را تحت تاثیر قرار داده و سبب جاری شدن سیلاب در این استانها شده است.
شرایط در سیستان و بلوچستان از سایر استانها وخیمتر اعلام شده به طوری که میزان بارشها در جنوب استان نسبت به سال گذشته ۲۶ برابر شده و در نتیجه سرریز شدن آب از پشت سدهای استان را در پی داشته است.
در سیستان و بلوچستان تعداد ۵۰۰ روستا و ۱۴ شهرستان درگیر سیل هستند و ۲۰ هزار واحد مسکونی بر اثر جاری شدن سیلاب تخریب کلی و جزئی دیده است.
امداد رسانی به روستاهای جنوب سیستان و بلوچستان فقط از طریق بالگرد یا قایق امکان پذیر است و با وجود تلاش امدادگران، چادر، مواد غذایی بسته بندی، پتو و ملزومات پزشکی و بهداشتی از اقلام ضروری مورد نیاز مردم منطقه است.