چند گونه ای کولای در آب آلوده یا غذای آلوده یافت میشوند، که میتوانند باعث چنگههای شکمی، اسهال خونی و استفراغ شوند.
برای پیشگیری از عفونت ای کولای به این نکات توجه کنید:
- مواد گوشتی مانند همبرگر را تا حدی بپزید که دمای آن به بالای ۷۰ درجه سلسیوس برسد. برای اینکار میتوانید از دماسنج گوشت استفاده کنید.
- شیر، آبمیوه و سرکه پاستوریزه شده بخورید.
- مواد غذایی خام را کاملا بشویید.
- لوازم آشپززی را پیش و پس از ت ماس با مواد غذایی خام بشویید.
- دستهایتان را پس از آماده کردن یا خوردن غذا، استفاده از توالت یا عوض کردن پوشک بشویید.
- مواد غذایی خام را از یکدیگر جدا نگه دارید.