تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۰

آب‌های بطری‌ شده به گزینه‌ای پرمصرف در بازار کالاهای مصرفی بدل شده‌اند.

به گزارش همشهری آنلاین، آب‌های بطری‌شده در انواع متفاوت و با نام‌های متقاوتی در بازار عرضه می‌شوند که هر کدام تعریف خاص خود را دارند.

تعریف‌های انواع آب بطری‌شده را در زیر آورده‌ایم:

- آب چشمه یا آب آرتزین یا آب چاه-  انواعی از آب هستند که از منابع آب زیرزمینی به دست می‌آیند و ممکن است تصفیه‌شده باشد یا نباشد.

- آب مقطر- آبی است که از بخار آب در حال جوش پس از میعان آن به دست می‌آید و وارد بطری می‌شود. تقطیر آب میکروب‌های آن را می‌کشد و مواد معدنی طبیعی آن را خارج می‌کند.

- آب آشامیدنی- آبی است که برای مصرف خوراکی انسان در نظر گرفته شده است و در محفظه‌هایی در بسته نگه‌داری می‌شود که ممکن است حاوی مواد ضد عفونی‌کننده «بی‌خطر» باشند. ممکن است فلوراید هم برای بهداشت دندان به این آب افزوده شود.

- آب معدنی- آب زیرزمینی است که  مواد معدنی محلول در آن معادل ۲۵۰ بخش در هر میلیون بخش یا بیشتر باشد.

- أب خالص‌شده- آبی است که برای رسیدن به تعریف «آب فوق‌خالص» بر اساس فارماکوپه آمریکا تصفیه شده است. آب خالص‌شده اصولا عاری از مواد شیمایی است و در صورتی که با تقطیر خالص شده باشد، عاری از میکروب‌ها هم هست.

- آب گازدار، آب سودا، أب سلتزر، آب کربناته و آب تونیک- این آب‌ها در واقع جزء نوشابه‌های گازدار شمرده می‌شوند، نه آب بطری‌شده.