به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، مریم جهانی اظهار کرد: ویروس کرونا در دمای بالای ۵۶ درجه از بین میرود و خیلی اهمیت دارد که مواد غذایی را کاملا طبخ کنیم.
وی با تاکید بر اینکه مردم بهتر است از مواد غذایی سرد استفاده نکنند، بیان کرد: از خوردن تخممرغ به صورت نیمپز و عسلی خودداری کنند سعی کنند تمام موادغذایی به صورت کاملا پخته مصرف شود از حبوبات در سبد غذایی استفاده کنند.
رئیس اداره نظارت بر فرآوردههای دامی دانشگاه علوم پزشکی گلستان اظهارکرد: شهروندان باید از ویتامینهای «A» نظیر هویچ، و ویتامینهای «c» که در مرکبات وجود دارد، حتما استفاده شود.
میزان مرگ و میر ویروس کرونا ۳ درصد است یعنی بسیار کمتر از آنفولانزا است
جهانی بیان کرد: میزان مرگ و میر ویروس کرونا سه درصد است یعنی بسیار کمتر از آنفولانزا است اگر مردم بهداشت فردی و بهداشت روانی را رعایت کنند قطعا این ویروس شکست خواهد خورد ترس و اضطراب از این ویروس باعث میشود تمام ذخایر انرژی بدن تخلیه شود و افراد در معرض هجوم بیماریها قرار بگیرند.
وی اظهار کرد: مردم مصرف روزانه انواع سبزی و میوه را در برنامه غذایی خود داشته باشند هویچ، کدوحلوایی و شلغم در سبد غذایی مردم قرار گیرد بهتر است ترجیحا این مواد غذایی به صورت پخته مصرف شود.