تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۶

این روزها که سایه ویروس کرونا بر سر همه سنگینی می کند از هر کوچه و محله شهر تهران می توان صدای قیژقیژ چرخ های خیاطی را شنید که مشغول دوخت و دوز ماسک برای مردم این شهر هستند. از زنان سرپرست خانوار گرفته تا بسیجیان و جوانان هر محله و این روزها در تالار رودکی هنرمندان آستین بالا زده اند و سمفونی دوخت و دوز ماسک های مهربانی را می نوازند.

همشهری آنلاین/ فاطمه عسگری نیا: کرونا با همه سختی هایی که به زندگی ما وارد کرد، آزمون بزرگ مهربانی دیگری در سرزمین ما بود. ویروسی که آمد و کرکره خیلی از مشاغل را پایین کشید اما نتوانست کرکره مهربانی را در دل مردم کشور پایین بکشد. مردمی که امروز از هر قشر و طبقه ای شانه به شانه هم می کوشند تا با کمک به رفع کمبودهای موجود در جبهه نبرد با کرونا پیروز و سرافراز باشیم.  گروهی در مسجد، گروهی در حسینیه، گروهی در مدرسه و حالا گروهی در تالار بزرگ حافظ واقع در تالار رودکی تهران. جمع کثیری از هنرمندان شهر تهران که دور هم جمع شده اند برای این که از قافله مهربانی ها در دوره کرونا عقب نمانند.
هنرمندانی از بخش تئاتر، تلویزیون و موسیقی این روزها در سایه حمایت و پشتیبانی بنیاد فرهنگی هنری رودکی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همکاری شهرداری منطقه ۱۱ کارگاه خیریه تولید ماسک را در تالار حافظ تهران راه اندازی کرده اند. ماسک هایی که قرار است بعد از تولید میان نیازمندان شهر توزیع شوند.
«حمید شریف زاده» بازیگر تئاتر و تلویزیون، مسئولیت برگزاری  این کارگاه خیریه تولید ماسک را به عهده دارد او می گوید:« طی روزهای گذشته با حمایت بنیاد فرهنگی هنری رودکی، کارگاه خیریه تولید ماسک با شعار «با همدلی در برابر هجوم کرونا پیروزیم» در تالار حافظ راه اندازی شد تا هنرمندان شهردور هم جمع شوند برای خلق حماسه ای دیگر. »
او با بیان این که در این کارگاه  تعدادی از هنرمندان تئاتر، تلویزیون و موسیقی به همراه جمعی از کارکنان معاونت هنری وزارت ارشاد و بنیاد فرهنگی هنری رودکی به صورت کاملا رایگان و داوطلبانه در تالار حافظ حضور داشته و به  تولید ماسک مشغولند اظهار داشت:« ۲۷دستگاه چرخ خیاطی از سوی بنیاد فرهنگی هنری رودکی در اختیار هنرمندان داوطلب این کار خیر  قرار گرفته و پس از تجهیز موارد فنی مربوط راه اندازی کارگاه، پارچه و مواد دیگر تهیه شد و رسما فعالیت کارگاه اغاز شد. »


این هنرمند عرصه تئاتر با دعوت از همه هنرمندان ساکن در تهران برای مشارکت در این طرح خیرخواهانه اظهار داشت:« در کارگاه تولید ماسک بنیاد رودکی قادر هستیم شبانه روز فعالیت کنیم و برای رفع این ویروس تمام ظرفیتمان را به کار گیریم و در این مسیر دلگرمی و حضور گروه های هنری می تواند کمک زیادی به پیشبرد هدف ما داشته باشد. »
شریف زاده یادآور شد:« برای حفظ موارد بهداشتی سلامت مشارکت کنندگان، مواد شوینده و ضد عفونی کننده به شکل روزانه توسط شهرداری ناحیه۱ منطقه۱۱ به گروه تحویل می شود  و تمامی افراد حاضر و ابزارآلات کارگاه طی چند نوبت در روز ضد عفونی می شوند و روند تولید به شکل بهداشتی با نظارت کادر بهداشت کشور پیش می رود. »