به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، در این اینفوگرافیک که براساس گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده، شش گروه عذایی و اهمیت مصرف آنها در ماه رمضان به ویژه در شرایط شیوع ویروس کرونا بیان شده است.
انتخاب مواد غذایی مناسب در هر گروه غذایی برای برطرف کردن نیازهای تغذیهای بدن در سه وعده غذایی سحر، افطار و شام ضروری است.
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، در این اینفوگرافیک که براساس گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده، شش گروه عذایی و اهمیت مصرف آنها در ماه رمضان به ویژه در شرایط شیوع ویروس کرونا بیان شده است.