به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، شیما آل سعدی بیان کرد: اکنون حدود ۴۵ روز است که در قرنطینه خانگی به سر میبرم تا هم با این ویروس خطرناک مبارزه و هم با کسب سهمیه المپیک دل مردم را شاد کنم.
وی اضافه کرد: برای ورزشکاران حرفهای بسیار سخت است تا در خانه تمرین کنند چراکه تا پیش از شیوع بیماری کرونا صبح و عصر تمرین میکردم اما هماینک در خانه فقط تمرین استقامتی دارم و بهصورت آنلاین مربیانم کارم را زیر نظر دارند.
مردم همچنان در خانه بمانند
دارنده مدال نقره لیگ جهانی ۲۰۲۰ دبُی از مردم خواست برای مبارزه با بیماری کرونا همچنان در خانه بمانند زیرا به گفته این ورزشکار، تنها راه شکست این ویروس همین است، اگرچه باید فاصله اجتماعی و اصول بهداشتی را رعایت کنیم و چارهای هم جز این نداریم.
آل سعدی بیان کرد: اطمینان دارم با همکاری مردم و رعایت اصول بهداشتی و جدی گرفتن توصیه متخصصان پزشکی دوباره مردم زندگی عادی خود را از سر خواهند گرفت.
این بانوی ورزشکار که ۲۶ سال سن دارد و متولد شیراز است تاکنون مدال برنز آسیا در سال ۲۰۱۸، نشان طلای تیمی رشته کومیته ۲۰۱۹ آسیا، مدال برنز دو دوره لیگ جهانی ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ و مدال نقره لیگ جهانی ۲۰۲۰ دُبی و چندین مدال طلا در مسابقات کشوری و دانشجویی را در کارنامه دارد.
نیازمند حمایت مسئولان استان فارس برای کسب سهمیه المپیک
او با اشاره به اینکه برای کسب سهمیه المپیک نیاز به حمایت مادی و معنوی مسئولان استان فارس دارد، افزود: در صورت حمایت، پشتکار و سختکوشی ورزشکاران جوانی همچون من این اقدامات منجر به درخشش در رقابتهای برونمرزی خواهد شد و افتخارش هم برای کشور عزیزم است.
آل سعدی در مورد اینکه چگونه این رشته سخت را انتخاب کرده است، بیان کرد: از هفتسالگی این رشته را شروع کردم و با سبک زندگی و نگرش به این رشته بزرگ شدم.
این قهرمان اضافه کرد: احترام گذاشتن، بزرگ فکر کردن و چگونه در اوج درخشش، فروتن باشم از عواملی بوده است که تصمیم گرفتم این رشته سخت را انتخاب و بتوانم با مشکلات مبارزه کنم و بر این باورم که هدفی که در سر پروراندهام را خوب تمام کنم.
شکستهای زیادی متحمل شدم اما ناامید نشدم
او با اشاره به اینکه ورزشکارآنهمواره در دوران زندگی ورزشی خود با خاطرات خوب و بد همراه هستند، افزود : بهترین خاطرهام مربوط به مسابقات جهانی ۲۰۲۰ دُبی است که در این پیکارها کسانی را شکست دادم که سهمیه المپیک و مقام جهانی زیادی داشتند و با این انگیزه و امیدواری به تمرینات سخت خود ادامه میدهم.
وی گفت: شکستهای زیادی را متحمل شدم اما هیچگاه ناامید نشدم تا توانستم در مسابقات جهانی دبُی نشان نقره بگیرم و از دیگر خاطرات خوبم هم میتوان به کسب نخستین نشان برنز آسیایی در سال ۲۰۱۸ در کشور اردن اشارهکنم زیرا برای اولین بار بود که در رده بزرگسالان و آنهم در یک مسابقه آسیایی شرکت میکردم که با فتح مدال همراه بود که هیچگاه فراموش نخواهم کرد.
آل سعدی افزود: ازآنجاکه برای کسب سهمیه المپیک توکیو، فدراسیون جهانی تأکید دارد ورزشکاران با انجام مبارزه رو در رو به این مهم دست یابند و نفرات اول و دوم وزن منهای ۶۱ کیلوگرم جواز المپیک دریافت خواهند کرد، در این وزن بسیار خوشبین هستم و سختکوش.
میخواهم نخستین بانوی رشته کاراته از فارس در المپیک باشم
او اضافه کرد: بسیار امیدوار هستم تا نخستین بانوی رشته کاراته از استان فارس برای حضور در المپیک باشم و شاید بیماری کرونا هم که موجب شد مسابقات انتخابی به تعویق بیفتد فرصتی باشد تا به این مهم دستیابم.
وی با اظهار اینکه در راه موفقیتهایم علاوه بر پدر و مادر، خواهرانم هم حمایت کردند، بیان کرد: از تمام مربیانم، همچنین مدیرکل ورزش و جوانان و رئیس هیات کاراته فارس هم سپاسگزارم زیرا نقش مهمی ایفا کردند و امیدوارم با کسب سهمیه المپیک گوشهای از زحمات آنها را جبران کنم.
باید به فکر آیندهام با یک شغل مناسب باشم
آل سعدی گفت: با مدرک کارشناسی رشته مهندسی شیمی امیدوار هستم با پایان یافتن دوران قهرمانی بتوانم شغل مناسبی به دست بیاورم زیرا تابهحال فقط به فکر ورزش کاراته بودهام و اینکه پرچم کشورم را به اهتزاز درآورم برایم اهمیت داشته اما دوران قهرمانی کوتاه است باید به فکر آیندهام باشم.