آمار رسمی مبتلایان به کرونا در سراسر جهان به بیش از ۳ میلیون و ۸۳۶ هزار نفر و شمار جان‌باختگان آن به بیش از ۲۶۵ هزار نفر رسید.

به گزارش همشهری آنلاین، وزارت بهداشت ایران آمار رسمی مبتلایان به کووید۱۹ را ۱۰۳ هزار و ۱۳۵ نفر و آمار قربانیان را ۶ هزار و ۴۸۶ نفر اعلام کرد. بنا بر اعلام رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی این وزارتخانه، طی ۲۴ ساعت منتهی به ظهر پنج‌شنبه ۶۸ نفر در ایران بر اثر ابتلا به این بیماری جان باخته‌اند.

«یورونیوز» آخرین آمار و اطلاعات مربوط به شیوع ویروس کرونا در جهان در روز پنج‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹خورشیدی (۷ مه ۲۰۲۰ میلادی) را منتشر کرده که در ادامه می‌خوانید.

ایالات متحده آمریکا با بیش از یک میلیون و۲۶۳ هزار مبتلا همچنان در صدر رتبه‌بندی جهانی کشورهای گرفتار با کووید۱۹ قرار دارد و شمار قربانیان این بیماری در این کشور نیز به بیش از ۷۴ هزار نفر رسیده است.

در اروپا برخلاف کشورهایی همچون اسپانیا، ایتالیا و فرانسه که از کاهش سرعت ابتلا به این بیماری سخن می‌گویند، روسیه اکنون به کانون این بحران تبدیل شده است. تنها در ۲۴ ساعت منتهی به پنج‌شنبه بیش از ۱۱ هزار نفر در روسیه به کرونا آلوده شده و ۸۸ نفر نیز جان باخته‌اند.

به گزارش خبرگزاری دولتی «اس.پی.ای» عربستان سعودی، این کشور برای نظارت بر نقض قوانین منع تجمع بیش از ۵ نفر و با هدف جلوگیری از گسترش ویروس کرونا، واحد پلیس ویژه راه‌اندازی کرده است.
ریاض اعلام کرده است که تجمع بیش از ۵ نفر ممنوع است و کسانی که این قانون را نقض کنند مجازات خواهند شد.
مقامات عربستان سعودی همچنین از مردم خواسته‌اند که کسانی که این قوانین را نقض می‌کنند به پلیس گزارش کنند.
تعداد مبتلایان به بیماری کووید۱۹ در عربستان سعودی به بیش از ۳۳ هزار نفر رسیده است و ۲۱۹ نفر نیز تاکنون در این کشور جان‌ باخته‌اند.

  • پایان قرنطینه در پایتخت گرجستان از هفته آینده

گرجستان اعلام کرده است که از روز دوشنبه ۱۱ مه، قرنطینه تفلیس پایتخت را پایان می‌دهد و فروشگاه‌ها می‌توانند به‌تدریج کارشان را از سر بگیرند.
شیوع کرونا در گرجستان اندک گزارش شده است و تاکنون تنها ۶۱۵ مورد ابتلا به کووید در این کشور شناسایی شده است. تاکنون نیز تنها ۹ نفر جان‌باخته‌اند.

  • کرونا در سوئد؛ تعداد جان‌باختگان از ۳ هزار نفر عبور کرد

با فوت ۹۹ نفر در روز پنجشنبه، تعداد جان‌باختگان  در اثر بیماری کووید۱۹ در سوئد به ۳۰۴۰ نفر رسید. تعداد کل مبتلایان به این بیماری در سوئد به بیش از ۲۴ هزار نفر رسیده است.
سوئد در مواجهه با شیوع کرونا، رویکرد به مراتب نرم‌تری نسبت به دانمارک، نروژ و فنلاند اتخاذ کرده است و بیشتر مدارس، مغازه‌ها و رستوران‌ها در این کشور بازند و این کشور مبنای مبارزه با شیوع کرونا را بر اساس اقدامات داوطلبانه، فاصله اجتماعی و رعایت بهداشت متمرکز کرده است.
میزان مرگ و میرها در سوئد نسبت به جمعیت، به مراتب بیشتر از دانمارک، نروژ و فنلاند است، کشورهایی که مقاماتشان رویکرد سختگیرانه‌تری برای مبارزه با شیوع کرونا اتخاذ کرده‌اند.

  • ویروس کرونا؛ افزایش تعداد مبتلایان در روسیه به بیش از ۱۷۷ هزار نفر

روند افزایش تعداد مبتلایان به بیماری کووید۱۹ روز پنجشنبه روسیه را در جایگاهی بالاتر از فرانسه و آلمان قرار داده است.
روسیه روز پنجشنبه بیش از ۱۱ هزار مورد ابتلای جدید به کووید۱۹ را اعلام کرده است و با بیش از ۱۷۷ هزار مورد ابتلا در طبقه‌بندی کشورها در جایگاه پنجم قرار گرفته است.
تعداد جان‌باختگان نیز با اضافه شده ۸۸ مورد جدید در روز پنجشنبه، به ۱۶۲۵ نفر بالغ شده است. به گزارش رویترز نیمی از کل جان‌باختگان  در روسیه در شهر مسکو فوت کرده‌اند.
سرگئی سوبیانین، شهردار مسکو گفته است که تحقیقات نشان می دهد تعداد واقعی مبتلایان در مسکو حدود ۳۰۰ هزار نفر است.
شهروندان روسیه اکنون در ششمین هفته قرنطیه به سر می‌برند.

  • کرونا در افغانستان؛ با شناسایی ۱۷۱ مورد جدید تعداد مبتلایان به ۳۵۶۳ نفر رسید

بر اساس آمار رسمی منتشر شده، بیش از ۳۵۰۰ نفر تاکنون در افغانستان به بیماری کووید۱۹ مبتلا شده‌اند. همچنین در ۲۴ ساعت گذشته ۱۷۱ مورد جدید ابتلا نیز شناسایی شده است.
تعداد جان‌باختگان این بیماری نیز تاکنون ۱۰۶ نفر اعلام شده است.
به گفته دکتر وحید مجروح، سخنگوی وزارت صحت عامه افغانستان، بیشتر مبتلایان به کووید۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته به هرات با ۴۵ مورد، کابل ۳۴ مورد و پکتیا با ۱۸ مورد اختصاص دارند.

  • فرانسه برنامه پایان قرنطینه را بعد از نزدیک به ۲ ماه قرنطینه کامل اعلام می‌کند

ادوارد فیلیپ، نخست وزیر فرانسه قرار است روز پنجشنبه برنامه مرحله‌بندی شده پایان قرنطینه در فرانسه را اعلام کند.
فرانسه نزدیک به دو ماه است که در قرنطینه کامل قرار دارد و فعالیت‌های اقتصادی در این کشور به شکل قابل توجهی تعطیل شده‌اند.
تهیه نقشه شیوع ویروس کرونا که مناطق مختلف را به مناطق قرمز (شیوع و ریسک بالا)، مناطق نارنجی (شیوع و ریسک متوسط) و مناطق سبز (شیوع و ریسک کم) تقسیم‌بندی کرده است احتمال در اعلام پایان قرنطینه در فرانسه نقش بازی کنند.
فرانسه قرار است روز دوشنبه ۱۱ مه (چهار روز دیگر) پایان قرنطینه در کشور را اعلام کند، با این حال پایان قرنطینه برای همه مناطق فرانسه به یک شکل نخواهد بود، همچنین امکان مسافرت تنها در شعاع یکصد کیلومتری مجاز خواهد بود.
در ارتباط با بازگشایی مدارس، ابتدا مدارس پیش دبستانی و دبستان‌ها باز خواهد شد و تصمیم گیری برای مدارس راهنمایی و دبیرستان به بعد موکول خواهد شد.

  • پاکستان؛ پایان قرنطینه از روز شنبه علی‌رغم روند افزایشی ابتلا به کووید۱۹

عمران خان، نخست وزیر پاکستان از پایان قرنطینه در پاکستان از روز شنبه خبر داده است. این تصمیم در حالی گرفته شده است که ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در پاکستان همچنان روندی افزایشی دارد.
عمران خان روز پنجشنبه گفت که این تصمیم به این دلیل گرفته شده است که تعداد زیادی از افراد فقیر و کارگران در این کشور دیگر نمی‌توانند در شرایط قرنطینه زنده بمانند و باید کار کنند.
در پاکستان تاکنون بیش از ۲۴ هزار نفر به بیماری کووید۱۹ مبتلا شده‌اند و ۵۶۴ نفر نیز جانشان را از دست داده‌اند. با این حال روند ابتلا در پاکستان در حال افزایش است و تنها در روز پنجشنبه ۱۵۲۳ مورد جدید ابتلا شناسایی شده است.