به گزارش همشهری آنلاین به نقل از دیلیمیل، این رستوران با یک میز و یک صندلی اولین مشتری خود را پذیرفت. این رستوران که «میزی برای یک نفر» نام دارد، پیشخدمت ندارد و غذا مستقیما از آشپزخانه در داخل یک سبد متحرک به وسیله نخ و قرقره به سمت میز مشتری میرود.
"راسموس پیرسون" آشپز این رستوران گفت: در انتهای نخ و قرقره، میز و صندلی وجود دارد. اولین سبد که به میز میرسد به میهمان نوشیدنی ارائه میکند.
پیرسون افزود: فکر میکنم الان بسیاری علاقهمند به سفر باشند و از آنجا که در این شرایط نمیتوانیم به مکانهای دوری برویم، میتوان به طبیعت رفت.
رستورانها در سوئد برخلاف دیگر کشورها تعطیل نشدند اما باید شاخصهای بهداشت عمومی و فاصلهگذاری را به دلیل کرونا رعایت کنند.
لیندا کارلسون همسر راسموس هم گفت: رستوران تکمشتری برای همه روزهای ماه می، رزرو شده و در برخی روزها در ماه ژوئن و ژوئیه جا برای رزرو دارد. این رستوران برای شرایط فوقالعاده مثل بدی آب و هوا و باران نیز آمادگی دارد.
در سوئد تاکنون ۳ هزار و ۳۱۳ نفر مبتلا به کرونا شناسایی شده و ۵۴ نفر نیز به دلیل ابتلا به این بیماری جان باختهاند.