به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محمد حاتمی اظهار کرد: از زمستان ۹۸ ویروس کرونا در ایران شیوع پیدا کرد که در مرحله اول به دلیل ایجاد ترس و اضطراب در بین هموطنان، روانشناسان و مشاوران در سراسر کشور فعال شدند تا به مردم خدمات دهند تا میزان استرس مردم کاهش دهند.
وی با بیان اینکه روانشناسان و مشاوران در طول این مدت خدمات ارزندهای به هموطنان ارائه دادهاند، گفت: در مدتی که سراسر کشور تقریبا قرنطینه بود، استفاده از فضای مجازی افزایش پیدا کرد و طبق برآوردها حدود ۷۰ درصد مردم به صورت شبانهروز درباره مسائلی مثل مشکلات خانودگی، سبک زندگی و ... پیگیر بودند و این رقم زیادی است.
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره اضافه کرد: همین امر باعث شده برخی از افراد در این بین ترغیب شوند و از طریق فضاهای مجازی با مردم ارتباط برقرار کنند که متاسفانه این افراد تحصیلات روانشناسی ندارند و به عنوان روانشناسنما ورود کرده و با مردم ارتباط برقرار کردند و مطالب سطحی که هیچ اعتبار علمی هم ندارد بیان میکنند.
حاتمی با اشاره به اینکه با ارزیابیهای صورت گرفته این افراد آسیبها و اختلافات زیادی برای خانوادهها ایجاد کردهاند، گفت: گاهی برخی از این افراد مبلغ فرهنگ غربی هستند، سازمان نظام روانشناسی از دادستان کل کشور درخواست ورود کرده است و از صداو سیما خواستار این بودیم که درباره این افراد اطلاعرسانی کنند همچنین به ستاد ملی مبارزه با کرونا اعلام کردیم تا بتوانیم با این افراد برخورد قانونی کنیم.
وی با اشاره به اینکه به دلیل زیاد بودن این افراد در دستگیری آنها با مشکل مواجه هستیم، افزود: از مردم میخواهیم به هر فردی مراجعه نکنند و به کسانی مراجعه کنند که پروانه رسمی از سوی سازمان نظام روانشناسی برای فعالیت دارند.
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره خاطرنشان کرد: بسیاری از این افراد در خارج از ایران هستند که پیدا کردن و دستگیری آنها کار راحتی نیست، اما در چنین شرایطی باید مردم را آگاه کنیم تا در دام این افراد نیفتند چراکه این آگاهیرسانی میتواند از مشکلات کم کند.