به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، مدیرکل انتقال خون خراسان رضوی دوشنبه ۲۶ خرداد گفت: تاکنون ۱۲۰ بیمار بهبودیافته از کرونا در مشهد پساز بهبودی کامل و گذراندن دوره قرنطینه به اهدای پلاسمای خود اقدام کردهاند.
دکتر مجیدعبداللهی افزود: تمام افرادی که پلاسمای خون خود را طی این مدت اهدا کردهاند، مرد بودهاند.
وی ادامه داد: دریافت پلاسمای خون بیماران بهبود یافته از کرونا و اهدای آن به مبتلایان به این بیماری برای تقویت سیستم ایمنی آنان، کاملا داوطلبانه و اقدامی نوین برای کمک به درمان بیماران مبتلا به کرونا به شمار میرود.
مدیرکل انتقال خون خراسان رضوی گفت: طرح پلاسما درمانی از ابتدای اردیبهشتماه ۹۹ در پایگاه اهدای خون مستقر در محوطه بیمارستان امام رضا(ع) مشهد آغاز شده است و دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از مراکز مهم پلاسما درمانی کشور است.
عبداللهی افزود: بهبودیافتگان بیماری کرونا بعد از یک ماه به بالاترین سطح از آنتی بادی در خون میرسند و پلاسمای خون آنها میتواند جان بیماران بدحال مبتلا به کرونا را نجات دهد.
پلاسما درمانی یکی از روشهای مداوای بیماران مبتلا به کروناست که با کمک سازمان انتقال خون در ۶ استان کشور و از جمله در شهرهای تهران، مشهد و کرمانشاه انجام میشود.
به گفته سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا ظهر روز یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۹، ۱۸۷ هزار و ۴۲۷ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و با فوت ۱۰۷ تن در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جان باختگان کرونا در کشور به هشت هزار و ۸۳۷ تن رسید.