به گزارش بیبیسی، گزارش این انجمن نشان میدهد که ۲۵ درصد از جمعیت گونههایی که در خشکی زندگی میکنند و ۲۸ درصد از جمعیت جانداران دریایی نابود شده اند.
در این گزارش آمده است که انسانها هر سال حدود یک درصد از جمعیت دیگر گونههای جانوری را از میان میبرند و یکی از بزرگترین نمونههای انقراض نسل به شمار میآید که در شرف وقوع است. آلودگی هوا، کشت و کار، گسترش شهرها و صید و شکار بیرویه از عوامل مؤثر در این نابودی هستند.
نابودی دلفینهای رودخانهای
در گزارش انجمن جانورشناسی لندن که با همکاری صندوق جهانی حیات وحش (WWF) تهیه شده است، سرنوشت بیش از ۱۴۰۰ نوع ماهی، دوزیست، پرنده، پستاندار و خزنده دنبال شده است. در گزارش آمده که طی ۳۵ سال، یعنی از سال ۱۹۷۰ تا ۲۰۰۵ جمعیت این جانوران ۲۷ درصد کاهش یافته است.
از آسیب پذیرترین گونهها، حیوانات دریایی بودهاند که جمعیت آنها فقط ظرف 10سال (از ۱۹۹۵ تا ۲۰۰۵) ۲۸ درصد کاهش پیدا کرده است.
بزکوهی آفریقایی، شمشیرماهی و کوسههای سرچکشی از گونههایی هستند که بهشدت تحتتأثیر این روند نابودی قرار گرفتهاند. نسل یک نوع دلفین هم که دلفین رودخانه یانگ تسه خوانده میشود، به احتمال زیاد کاملا از میان رفته است.
به گفته انجمن جانورشناسی لندن، دولتهای جهان نتوانستهاند سیاستهای لازم را برای کاهش نابودی جانوران و گیاهان به اجرا بگذارند.