عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی گفت: قطعا اصلاح طلبان کاندیدا هم دارند که از خاتمی می‌تواند محبوب‌تر در صحنه حاضر شود، در غیر این صورت می‌شود رئیس جمهور از حالا انتخاب کرد که با یک رای ۱۰، ۱۲ میلیونی هم بیاید و رای بیاورد.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از برنا، سید محمود علیزاده طباطبایی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی، درباره مشارکت در انتخابات و اینکه چهره‌های اصلاح‌طلب چگونه می‌توانند مردم را برای انتخابات ۱۴۰۰ ترغیب کنند؟ گفت: شرکت مردم در انتخابات به راه و روشی که اصلاح‌طلبان در پیش می‌گیرند ارتباط پیدا نمی‌کند. برخی می‌گویند فقط باید نخبگان و افراد مورد اعتماد نظام شرکت کنند و هیچ نیازی نیست، بالای ۵۰ درصد مشارکت داشته باشیم چراکه با درصد مشارکت پایین هم مجلس تشکیل شده است.  

او تاکید کرد: بعضا می‌گویند این مجلس اصولگرا و مورد اعتماد و قبول اصولگرایان است، اگر این دیدگاه حاکم باشد نیازی به مشارکت حداکثری نیست.

علیزاده طباطبایی ادامه داد: یک سیاست این بود که به هر جهت خودی‌ها فقط شرکت کنند اگر برای انتخابات ریاست جمهوری همین سیاست باشد که فقط خودی‌ها شرکت کنند، نیازی نیست اصلاح‌طلبان موضعی بگیرند. اصلاح‌طلبان قطعا دو دیدگاه دارند که یک دیدگاه، دیدگاه کارگزاران است که اعتقاد ما همیشه بر این بوده در هر شرایطی باید در انتخابات شرکت کنیم و خودمان را جدا از نظام ندانیم؛ ما به هیچ عنوان خودمان را جدا نمی‌کنیم. یک دیدگاه دیگر هم وجود دارد که اگر ما را قبول ندارند چرا شرکت کنیم؟

او تصریح کرد: قطعا اصلاح‌طلبان کاندیدا هم دارند که از خاتمی می‌تواند محبوب‌تر در صحنه حاضر شود، در غیر این صورت می‌شود رئیس جمهور از حالا انتخاب کرد که با یک رای ۱۰، ۱۲ میلیونی هم بیاید و رای بیاورد.
علیزاده طباطبایی درباره وضعیت شورای عالی سیاستگذاری نیز عنوان کرد: در مورد شورای عالی سیاستگذاری دیدگاه‌ها مختلف بوده و هنوز تصمیمی گرفته نشده است. یک دیدگاه این بود که یک مجلس اصلاح‌طلبان تشکیل شود و نمایندگانی از همه قشرهای اصلاح‌طلب باشند. این شورایی که کدخدامنشی داشت بخصوص مورد قبول جوانان اصلاح‌طلب نیست. جوان‌های اصلاح‌طلب بحث‌شان این است که تا کی می‌خواهند برای ما از بالا تصمیم بگیرند. اما در حال حاضر درون اصلاح‌طلبان هم همین اتفاق رخ داده به جای اینکه کل بدنه اصلاح‌طلب مشارکت و در تصمیم‌گیری دخالت کند، یک عده ریش سفیدها و بزرگ‌ها دور هم می‌نشینند و برای کل جمع تصمیم می‌گیرند.

این عضو حزب کارگزاران درباره شورای جدیدی که تشکیل می‌شود نیز تاکید کرد: شورای جدیدی که تشکیل می‌شود باید با نظر و با نظارت بدنه اصلاح‌طلبان تشکیل شود. بدنه اصلاح‌طلب‌ها نشان داده بالای ۱۰، ۱۵ میلیون رای در کشور دارد این نظریه اگر به بازی گرفته نشود و بخواهد کدخدامنشی از بالا رخ دهد، یعنی یک گروهی بیایند و متولی امور شوند مورد قبول بدنه اصلاح طلبان بخصوص طبقه جوان نیست.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره مخالفت برخی چون کرباسچی با این شورا عنوان کرد: آقای کرباسچی نظر خودشان را دارند. در واقع اصلاح‌طلبان نباید متولی داشته باشند بدنه اصلاح‌طلبان باید روی کار بیایند و تصمیم بگیرند.

او در مورد نظر خاتمی در مورد شورا اظهار کرد: خاتمی تابع نظر جمع است. یکی از خصوصیت‌های خاتمی این است که دموکراسی را می‌پذیرد و تابع نظر جمع است. هر چیزی هم جمع تصمیم بگیرد، او می‌پذیرد.

علیزاده طباطبایی در پاسخ به این سوال که آیا با استعفای عارف و موسوی لاری، تشکیل شورای جدید جدی‌تر شده است؟ گفت: دقیقا همین طور است و  در حال حاضر در حال مذاکره هستند تا به نتیجه برسند.

او درخصوص جایگزین عارف و موسوی لاری نیز تاکید کرد: هنوز مشخص نشده است. همانگونه که گفتم بسته به تصمیم نظام است. اگر نظام تصمیم بگیرد حضور حداکثری وجود داشته باشد ممکن است عبدالله نوری هم بیاید. عبدالله نوری شخصیتی است که آخرین حکمی که امام (ره) به ایشان دادند و جایگاهی که امام برای ایشان مشخص کردند و من حتی با یک واسطه، از قول حاج احمدآقا شنیدم امام فرموده بودند من عبدالله نوری را دیر شناختم. عبدالله نوری شخصیتی توانمند، مستعد و مقتدر و آگاه به امور زمان است و اگر نظام تصمیمش بر این باشد که مشارکت حداکثری باشد، عبدالله نوری هم می‌تواند به صحنه بیاید.

علیزاده طباطبایی در پاسخ به این سوال که آیا صحبت‌هایی شده که عبدالله نوری جایگزین عارف شود؟ بیان کرد: جایگاه نوری بسیار بالاتر از این است که جایگزین موسوی لاری یا عارف شود. وی مورد قبول همه بدنه اصلاح‌طلبان از جمله جوان و غیر جوان است.

برچسب‌ها